返回列表 回復 發帖
聖誕有無多人幫襯啊
lhy92725 發表於 2014-12-28 11:41 AM
好多阿混與阿吉
暗樓我踩過,這是第一次踩中金樓,真是開心。
謝謝KK大大的賞金,感恩啊。
chenwenwu 發表於 2014-12-28 12:15 PM
是嗎好像派過給你可能我記錯
多謝 KK 的 暗樓獎金。。。。
SweetLemon 發表於 2014-12-28 12:53 PM
多謝凍檸姐支持
KK去阻邊
CC517 發表於 2014-12-28 12:57 PM
冇去邊
kk bro你搞咩呀?
金石良 發表於 2014-12-28 02:17 PM
冇搞乜
呢排冇飯錢又冇宵夜錢
金石良 發表於 2014-12-28 02:20 PM
水盡河非將就下啦
Thank you

Thank you again!

Thank you again and again!
Pedestrian_A 發表於 2014-12-28 03:48 PM
Thank you for support
KK兄各位好,週日愉快啊!
巧開來 發表於 2014-12-28 04:35 PM
來來兄週日好:011:
香港已經沒有將來!
是香港人親手殺死的
今天親身的經歷
我以前小朋友的時候,走路不小心撞到其他人,父母只會鬧我:走路小心點,快跟人道歉!
現在的小朋友走路不小心撞到我,我也沒有什麼不悅的,但個家長竟然罵我 ...
perfectman 發表於 2014-12-28 04:53 PM
教育嘅失敗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
強國孩子都是寶
Pedestrian_A 發表於 2014-12-28 05:36 PM
你敢踢我我老爸是李剛
睇佢頭像瘦極有限
lckiong 發表於 2014-12-28 04:11 PM
恭喜 小强 踩中 30774 暗楼
lckiong3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
養不教,父之過;教不嚴,師之惰;子不學,非所宜;幼不學,老何為

教育只會教你書本上嘅知識
教育係唔會教到你點做人㗎
你覺得細路對住家長嘅時間長啲,定係老師嘅時間長啲呢?
仲要係好多唔同嘅老師!
唔好賴落教育制 ...
perfectman 發表於 2014-12-28 08:15 PM
恭喜 完美侠 踩中 30789 暗楼
perfectman4 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
教育就好多方面嘅
lhy92725 發表於 2014-12-28 08:48 PM
恭喜 猫猫 踩中 30790 暗楼
lhy927255 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
為何之前是禮儀之邦
Pedestrian_A 發表於 2014-12-29 05:01 AM
恭喜 路人A 踩中 30793 暗楼
Pedestrian_A2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK冇到~
lckiong 發表於 2014-12-29 09:58 AM
恭喜 小强 踩中 30798 暗楼
lckiong2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
你表示開始搗亂
o0月 發表於 2014-12-29 01:51 PM
恭喜 月妹 踩中 30805 暗楼
o0月3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
巫婆
Pedestrian_A 發表於 2014-12-30 04:06 PM
恭喜 路人A 踩中 30825 暗楼
Pedestrian_A1 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2014-12-30 05:35 PM
恭喜 来来兄 踩中 30835 暗楼
巧開來4 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
呢個表情好
chan200308 發表於 2014-12-30 05:37 PM
恭喜 老陳 踩中 30838 暗楼
chan2003083 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK大大早上好
chenwenwu 發表於 2014-12-31 10:35 AM
恭喜 文武兄 踩中 30850 暗楼
chenwenwu3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
瘦極都有限
o0月 發表於 2014-12-28 04:27 PM
恭喜 月妹 踩中 30777 金樓
o0月2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
24-12-2014 一個金樓,12朋友平分500萬
CC5173 秒前TVB 416000 元
積分轉出
o0月10 秒前TVB 416000 元
積分轉出
tamama33 秒前TVB 416000 元
積分轉出
巧開來42 秒前TVB 416000 元
積分轉出
BeiDouChef53 秒前TVB 416000 元
積分轉出
chan20030860 秒前TVB 416000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
SweetLemon1 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
金石良2 分鐘前TVB 416000 元
積分轉出
28-12-2014一個金樓,11位朋友平分500萬
gracechanstuart2 秒前TVB 454000 元
積分轉出
perfectman9 秒前TVB 454000 元
積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出
金石良4 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出
CC5174 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出
SweetLemon4 分鐘前TVB 454000 元