返回列表 回復 發帖
對一個于android 系統唔識既人你叫佢root盞佢搞壞個系統頻頻嚟問你E樣嗰樣自己攞嚟衰
lckiong 發表於 2015-1-23 09:29 AM
支持
KK 正常人 早晨。
SweetLemon 發表於 2015-1-23 09:41 AM
一掌打死牛 凍檸姐你好
咁宅男,係得三寶,電話/電腦/AV,我對其餘嗰兩樣興趣唔大,咪講下電話囉,
再唔係你出個題目嚟傾下囉
perfectman 發表於 2015-1-23 11:16 AM
我三樣都啱wor
KK點會是宅男呀
他揸部相機去爬山嘅哦
lhy92725 發表於 2015-1-23 11:17 AM
依樣都啱
KK早,何時這裡變"咗不正常人類研究中心"
timmaxsing 發表於 2015-1-23 11:22 AM
莫非依度有正常過
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK 中午好!!! 中午好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-1-23 12:15 PM
Grace凌晨好
KK最近吾影相啦
lhy92725 發表於 2015-1-23 12:25 PM
有啊,得闲放我老豆沉嘅海参上黎
影乜相?D女人唔著衫嘅相
Anonymous 發表於 2015-1-23 01:48 PM
乜都影d啦
Samsung galaxy S5用後感
每樣嘢都好方便,就係觸屏依然係iphone比較好
走在時代的尖端
chy25 發表於 2015-1-24 07:14 PM
新朋友你好我叫KK,如何称呼你啊
唔可以唔佩服蘋果手機一件事,就係我嘅IP4今時今日依然可以賣出馬幣400
perfectman又黎數臭IP,真係咁衰?
Anonymous 發表於 2015-1-25 12:27 PM
Android大股東之一,職責係打敗IOS
係Google呀!
perfectman 發表於 2015-1-25 01:22 PM
話之佢乜嘢啦,乜嘢電話到我手同10年前嘅nokia冇分別嘅
我又唔係咁睇
智能電話真係對人類嘅生活有好大嘅幫助
我而家講電話嘅時間真係少咗好多
多數都係用whatsapp,最好係有記錄,唔洗話唔記得要再問,亦無得拗!

好似我去到某個地方,唔知點教人去,
用android將所在 ...
perfectman 發表於 2015-1-25 02:11 PM
N95已經有啦
如果你真的想有好照片,你會帶相機
Pedestrian_A 發表於 2015-1-25 03:26 PM
絕對支持手機相機雖然方便,對比相機還是差太遠
Hi, KK!
拍攝4K AV 怎樣?
Pedestrian_A 發表於 2015-1-25 03:54 PM
你都不答應我做男主角,女主角我已經為你找好人選了
吾系個個影相都要甘專業嘅
lhy92725 發表於 2015-1-25 04:22 PM
未遇到遺憾嘅事嗻
女主角太地道可能只是馬來西亞有市場男主角只有你, 因為我妻子不讓我做你AV男主角
Pedestrian_A 發表於 2015-1-25 05:03 PM
誰告訴你是馬來西亞人就是你妻子不讓你做男主角所以我也拍不成,我是camera man而已
看到N95,讓我想到我用過N70。
我還記得N90可以變形,像把手槍(攝影機)。
chenwenwu 發表於 2015-1-25 09:08 PM
我第一部是3310>N70>N95>IP4>S5
你用過N70???

這樣証明你都一把年紀了,呵呵呵呵

我還記得我第一部手提電話是startac摺機,之後用過8110(香蕉),N95,N97,之後就是智能年代,O2,pocket PC,Palm

近二十年科技真的發展得非常快 ...
perfectman 發表於 2015-1-25 09:27 PM
我夠用過囉唔見我一把年紀
你其實都一把年紀啦
lhy92725 發表於 2015-1-25 11:33 PM
N70係我中學時用嘅,可以幾老
講講下變咗手機回憶錄添.
pknoface 發表於 2015-1-25 11:41 PM
唔係點會叫乜都傾會館
你是男主角你買了很多朝偉哥哥不要浪費他們
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 05:30 AM
朝伟哥哥是让你用的,不是我
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_012.gif我的身體沒有問題
朝伟哥哥還是你用!
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 05:26 PM
都说了我是Camera man囉你乖啦~~乖乖拍完就收工OK