返回列表 回復 發帖
喺我慳得一文得一文慳返嚟
jjwah 發表於 2014-7-24 07:35 PM
一文一文呃返黎
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
亂來早晨
當我喺甜陳
jjwah 發表於 2014-7-25 09:00 PM
老陳唔係呃,佢係明搶
亂來早晨
kk 是最大受害者?
lhy92725 發表於 2014-7-26 12:34 PM
唔算
亂來早晨
tvbkk123 49 秒前 TVB 20000000 元  積分轉出  
pknoface 1 分鐘前 TVB 20000000 元  積分轉出  
lhy92725 2 分鐘前 TVB 20000000 元  積分轉出  
SweetLemon 3 分鐘前 TVB 20000000 元  積分轉出  
chan200308 4 分 ...
jjwah 發表於 2014-7-28 10:40 PM
亂來大師突然間咁有興致派彩啊多謝大師
喺少林,無窮人
jjwah 發表於 2014-7-28 10:51 PM
我咪係窮人囉
KK现在是超级富豪啦,点会是穷人
lhy92725 發表於 2014-7-29 11:50 AM
超級富豪入邊嘅窮人
KK现在是超级孤寒
chan200308 發表於 2014-7-29 12:01 PM
你攞我咁多仲好意思講我孤寒
即系你穷咯
lhy92725 發表於 2014-7-29 12:30 PM
支持
大家考
jjwah 發表於 2014-7-29 07:45 PM
亂來考
亂來早晨
亂來早晨
亂來考