返回列表 回復 發帖
依架都算早
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
夜猫黎讲就是好早架咋
lhy92725 發表於 2013-9-30 10:36 PM
我係早貓
基基 晚上好

chan200308 發表於 2013-9-30 10:49 PM
樣假咗d
我想嘅咩做工時間咁長,11點就訓,人生乜嘢意義都冇嗮啦,得過做字
甘你早上11点前可以有好多时间下嘅,9点收工都吾算夜
lhy92725 發表於 2013-9-30 11:31 PM
我收9.30至10點,我依d工冇得準時收工嘅
一d客鍾意拖時間咧,你又唔可以話唔做,再加上掃地果d都係要時間架。
K公公賣電腦的嗎
CC517 發表於 2013-9-30 11:53 PM
依架先知
你知前都無同我講
CC517 發表於 2013-9-30 11:55 PM
全部人都知,得你一個唔知,好明顯你冇我心
你又唔係我杯冰, 點會留心你
CC517 發表於 2013-9-30 11:58 PM
朋友都可以留心嘅嗻
總唔會賣笑卦
CC517 發表於 2013-10-1 12:03 AM
差唔多架啦,不過唔出賣肉體果嗻
咁借問一聲, 買邊隻平版電腦好, 唔要apple
CC517 發表於 2013-10-1 12:04 AM
對我黎講平版電腦冇用嘅,買黎都係多餘
你都無姿色, 送都無人要啦
CC517 發表於 2013-10-1 12:11 AM
姿色肯定冇啦英俊瀟灑全部有齊
你連推銷專業知識都無, 唔怪得食白果
CC517 發表於 2013-10-1 12:12 AM
我有吃過白果我自己都唔知添你可以唔信我,我可以好肯定話你知,你買咗一定後悔
玩Game睇戲,仲有好似我咁,出去飲茶都可以上嚟8下
lckiong 發表於 2013-10-1 12:14 AM
長時間用都係差d啦
英俊瀟灑无金米即系晒气食自己咯
lhy92725 發表於 2013-10-1 12:14 AM
金有啊唔夠人多咁解嗻嗎