返回列表 回復 發帖
有$ EvilgranII 發表於 2012-8-12 12:18 PM

~ Hello ~ EvilgranII how are you?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
禾茅廣過啊~ zzleezz 發表於 2012-8-12 12:22 PM
~ datuk lee ~ peeping
爬楼princess  ...
收到飛鴿傳書有嘢玩!? vandas 發表於 2012-8-12 12:24 PM
~ Vandas ~ Good Evening / Good Night ~

~ today did not see 周哥哥 at all
no la....我不是這種人~ zzleezz 發表於 2012-8-12 12:28 PM
~ oh ~ 海妹妹 ~ Datuk Lee is "orang baik"
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
猫猫 ~ ng ~ 125 also eat  
一等一的良好市民~ zzleezz 發表於 2012-8-12 12:32 PM
~ Datuk Lee ~ really ~

~ Enjoy your meal ~
应该是陪女 lhy92725 發表於 2012-8-12 12:34 PM
~ 猫猫 ~ who?
妹妹以現在估計下現在的速度差唔多了~~ ricky867 發表於 2012-8-12 12:34 PM
ricky ~ why so fast ~ now going to   ~ 300
我都唔愛光, 所以覺得OK 啦, 我嘅浴室一D都唔濕, 因為有個抽風機 blacker14tt 發表於 2012-8-12 12:37 PM
I thought ~ your's bath room ----?
~ Sweet sweet lemon ~ Vandas ~

~ where both of you ?
好啦...你地慢慢啦...我要出去食mum mum啦...88~
zzleezz 發表於 2012-8-12 12:44 PM
datuk lee
我喺屋企.
125今日唔食雪糕?

Hello 各位好! 忘記打招呼添. vandas 發表於 2012-8-12 12:45 PM
~ Hello Vandas ~
~ later will go out ... ~ going to bed soon ?
玩高高B, 定比高高B玩
CC517 發表於 2012-8-12 12:48 PM
~ CCgg ~
~ you ...  
比E生话完佢雪糕桶之后就吾食啦 lhy92725 發表於 2012-8-12 12:47 PM
~ 125 not 雪糕桶
我點同?? 我係冇飯檯, 焗住係電腦檯開飯 blacker14tt 發表於 2012-8-12 12:51 PM
~ then ~ u don't eat at all ...