返回列表 回復 發帖
咁多忘年戀
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
公仔箱論壇4 C6 B2 V0 A# ~) ^) s- q5 o
* s8 x; R" A4 r6 ^1 P* H朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
7 N$ I0 U! W5 r  l: ?2 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 o$ b- @4 U/ K; L7 u7 x+ N
tvb now,tvbnow,bttvb$ S' f/ ?, ~+ n, m: o( y0 g
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水www1.tvboxnow.com! i8 B+ l' ?- a. D, ?/ Q
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 S% E: b, r, E  f( _& o, B- @& X
. O8 z$ O# J8 K5 Z3 ?  I
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
( a+ x$ ]6 y2 a4 ?
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
4 \% u; ^" H( D% J9 A$ Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
6 X- @; [! H$ n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @( K1 I. f$ y+ i9 y4 J
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
$ x3 P# U: v9 q  d& N3 ^tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先- l! }4 b( e& J
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
/ T5 ~4 C' [1 e& F! c

& i2 v; _3 W8 z9 }我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
tvb now,tvbnow,bttvb2 W6 O+ \/ h/ ?9 j9 M" I
www1.tvboxnow.com; A6 q8 P# k2 S6 |2 m$ u1 a
2955088# }; Q/ _& v* j! t/ l& s4 g
咁正! ; M  Q* `$ ]/ v
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
7 ~7 e% J$ }: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
7 u+ B. k/ I' t" O公仔箱論壇9 L3 Q- q& s+ s& g  V
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
2955786公仔箱論壇; U9 G4 B6 S" ^5 O- P4 z. D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 j4 T8 O; ^" j% s  Q
* G& ]7 q2 o' s6 q; o3 q
5 a) V' h: _5 vwww1.tvboxnow.com粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 e/ }5 y) d4 d
leekwoklam 發表於 2014-10-9 03:41 PM
9 S% u' o# @3 Owww1.tvboxnow.com1 D! G3 T9 M4 N& V8 m
梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 a, d- `3 W; H+ ^
子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。公仔箱論壇3 T/ }& b9 D8 v% F  I
遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...
2 H  E* @/ w- \2 r, p  S9 Y# g: Wwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-10 03:01 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, Q, K6 M9 W. s2 B& S
$ i" Y  q- X5 ?+ g
朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..
5 |" h. i. |3 k; \2 M5 F% o. V3 e公仔箱論壇講番呢套劇.. 我只係睇咗一集.. 但睇你地啲comments.. 好似播咗成星期, 劇情都入唔到題咁喎... 一味感情線.. 係咪懲教署做野勁悶, 所以啲人成個腦都只係女人同男人呀??.. 聽你講.. 仲會有張繼聰呢pair, 未睇已經想嘔呀.. 點算??
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗...
$ b1 z) m/ F7 n: ]! r) [0 f+ i" [) L  q1 A; `8 ^0 _
講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我覺得好奇怪.. 乜啲監獄嘅休閒活動地方無cctv架咩??? 點解奀仔比人引誘take drug會查唔到咁奇怪架??
2959588tvb now,tvbnow,bttvb9 ]# I7 ]4 N$ S' f8 k  i/ a
最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?
8 U% S: Y+ t; B% Stvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-14 05:42 PM
# @: x. K( {1 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! J* o9 s; P( a: \公仔箱論壇佢呢幅相好得人驚.. 好似塊面就快裂開咁
: j* Y  U( F9 `. ^, v) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
7 U" _! ~' F. [8 p" cwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
: [+ p6 I( s* u, R1 j) h1 I6 U% `3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ~! d4 b, M/ E$ Q" y" v* D/ p0 R
最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚
( Y- l0 o: x9 f+ P5 S3 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^  K9 t4 H" X$ k: Z7 x3 F
呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...
5 I# Q# r$ m2 L3 L8 {' Q% X9 g公仔箱論壇男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,
: Q; K% B2 j0 t' X. L$ d  a朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...公仔箱論壇; G. P% e- A" w4 Y$ L/ R- J
金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
$ ^& U. R$ q: H  h2 D

7 R% y4 V* M5 J& n, k, R& UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
! n) h- z( k4 ^+ G! [公仔箱論壇公仔箱論壇. g$ o. \4 s5 o- I$ J
講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。公仔箱論壇- M9 }/ T, ?+ _. ~
德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。3 r: G" y$ Q" _- }% m3 m% F! ]
leekwoklam 發表於 2014-10-18 04:31 PM
9 u+ Z0 i, j' \* L" i* Z8 X3 S! B# k公仔箱論壇
( |0 l. C6 c: z" {& Wtvb now,tvbnow,bttvb我咪話佢個樣江湖味重囉.. 同朱千雪邊度襯呀!