返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇, K  U+ q7 ]+ ^7 D& v
咬咬兄你好,
8 F2 l  M1 h9 C& |7 D: \公仔箱論壇一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
5 j1 {: _( d: R  V  Z& f; S  [公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
www1.tvboxnow.com8 V4 ?9 V) \, w  S3 T0 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J, K& ~) M- [8 {) G* I/ }- W
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
公仔箱論壇% J, J0 Y6 N3 ^0 c  `% m
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。* o8 g: _$ ]; H* Q- \  Q# K9 v5 i; W* ~
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
8 c- I& e7 }) S* j% h$ O公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
公仔箱論壇, c, k  }! O" j% N/ Q& H7 \

1 h; H% u0 U7 y9 r我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 3 u" Q! \# c" ?, G
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
) P) f* f! s- L( ~
5 S% ~* ^' c1 Q# J4 C! V9 s公仔箱論壇因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
, T  ~2 `& n. E! xleekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
( p. V- W5 b6 j
9 W' N) O- O  |$ E# b& B# i+ Zwww1.tvboxnow.com已經好大個肚腩
$ @" ^# s, O4 p- }
, Y+ @: u% Y  R3 T& Ltvb now,tvbnow,bttvb有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( y  |, N! A5 _( `4 `3 @3 s$ U
timmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
& g; u$ v  h+ ~0 I0 |; w  n0 t( V( c4 N$ J# D0 D
呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: N, O+ l& Q$ E" A. L7 q
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
9 \( O" ], P; R* vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w0 g( S% t" t, q0 U6 y/ ]' I
2686782公仔箱論壇; N. Z  i$ H% [. Q# K. V+ Q+ o
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...
$ A" q2 j3 k1 n2 w# E" g$ kleekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
% t) t3 m9 w1 }9 p; ^0 C, I2 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ Q! {3 @, H" l( r/ E引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴"
8 C) S5 T7 n7 p/ }' L2686791
# A1 y$ A  l( x# n6 l( b公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
  c' @1 T- `" m* v# {% n5 ^; Ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) `) Q% F. I, m
J神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。
% o: C; \1 m5 p+ Z- ?, j- b+ j+ L) M3 Rtvb now,tvbnow,bttvb2686890tvb now,tvbnow,bttvb; e9 {# c/ r  I3 y* g( a
leekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
公仔箱論壇  J$ I) h1 v) a) M- h+ s

: ?$ Q5 F3 I+ N: L  m+ W2 b7 L" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
5 I7 m$ c# ^. H. r# m, `4 I觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...
; p, T- G8 _& w! ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
www1.tvboxnow.com( p$ \* I# h/ ^

* ?" K6 f1 q, x7 iwww1.tvboxnow.com其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
+ X/ r0 Q1 k% S: UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好姊妹吖嘛,騎騎....
$ y8 G' x* |7 P公仔箱論壇 www1.tvboxnow.com) f5 ?# y  y4 S2 l5 C
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
" J$ F" A1 J" W+ y- jtvb now,tvbnow,bttvb+ y0 p* P# r7 s2 _2 y& N
leekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
8 u5 o' C+ K. U2 h2 H  }( {  r7 V6 k
www1.tvboxnow.com% l. S- q, K. w: B
我覺得嗰幕好奇怪
tvb now,tvbnow,bttvb. r1 ?  @3 y* ^* c, E4 Q+ s
2692643TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M' S6 Y8 J& O, W

' H6 k+ z8 N2 u' a- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。( C3 I, L$ F3 _" L/ f
蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...
# Y( G, R+ y# o' d3 I- Eleekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
7 J8 H4 d0 Q$ O' B  B0 O公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `% b% b+ a: I& V5 X- ^. }2 q1 M
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
1 d# k) J% A- F! U9 {" O
咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....公仔箱論壇& O3 C" z! D6 h" H" e0 t
細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...
" R; @) ]% N4 ?) d9 ~6 Y& wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
公仔箱論壇. @" J! @4 @0 D4 i5 w

8 m6 h8 Q. s* ?+ Ptvb now,tvbnow,bttvb你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?公仔箱論壇' b4 \  D- m. A' C
% A6 s7 }/ g& H" p, ~
所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!