返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb6 P: B: K& V* b- N9 m8 }
第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
( Q1 B) K# J0 @' I& Mtvb now,tvbnow,bttvb2927296
/ [5 J' ]" l# [" ~( XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
公仔箱論壇; l; L! o- }- d# E
2 a! T3 x  [% x: B4 w
話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
. |6 c! A6 q6 d: O  u: g3 C. X# k+ rtvb now,tvbnow,bttvb你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?$ I7 @( H' R3 Q  T
2927306公仔箱論壇( [  b- T/ n/ D4 C
今日睇 ...www1.tvboxnow.com( K' t  I. p" W% Q
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
1 n( W6 L( @- i6 c. D' o
& A* X/ N" I+ q+ q3 ^6 P- n4 f即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
7 L6 e, B% R. c7 u阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
- j& B% {7 N# G2 s6 M8 _' Jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
1 N1 {8 d  l: |
& |# I) P8 h- L2 n( X% T" D你地知唔知阿棟真名呀?
3 P' G; Z; M1 q8 C 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
0 ?$ x6 ]8 c7 @( a公仔箱論壇2927826  l- Z" ?* T& ]: c
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
& k6 R, d; l% N9 _
7 c) F& e6 U0 U( V) }3 y( E: f峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
  v1 i( E5 j" _) Mwww1.tvboxnow.com2929288tvb now,tvbnow,bttvb" _- p) _6 B* A/ I  P/ I
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。& D3 g- Y$ m, J6 f( U
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。www1.tvboxnow.com3 @* z' a, w4 d! R3 L" B
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l9 P9 f- q* {8 n3 b
2929289公仔箱論壇8 |0 x% H- ~; ], }4 ~
leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! {- I, C" k" \; |1 B! i8 E  H
公仔箱論壇+ O% E# T/ X8 i+ l- h* E
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
! R5 T# Y: ?5 B) c: bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,你係咪影射緊軒仔呢?
2 l0 O  _* L, m9 Q4 g0 ~  y0 _2929839tvb now,tvbnow,bttvb: z+ R6 o. T: g5 C8 A# J
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
4 C2 h7 [4 o3 R; ?) d$ x1 d6 F3 Kwww1.tvboxnow.com 公仔箱論壇! u. B8 B% t+ F9 a+ X6 l! e

' Q1 K4 u4 q1 n! q) C0 Z! h8 j# @leekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
公仔箱論壇2 m' |8 {, \0 f# \

+ G1 k# q1 ]7 M7 {敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!
! U; K8 N1 t0 z" w& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 d; k! b# H% u6 L. \徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l5 _9 Z/ N3 N! O. l6 `( b
欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...tvb now,tvbnow,bttvb" I3 A; W. i1 K: O; G( _2 T
金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
$ D$ F9 G4 s% v+ P4 ]tvb now,tvbnow,bttvb
, k2 p6 S: ~/ d* ^. J: t1 P5 Z你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
" D8 {- _5 y/ l' N8 P2 T
$ e: ~! i' [! \2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
# v' L, q) I! h4 {0 N7 Kwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
www1.tvboxnow.com; c0 n! Z& D  ^( e/ y, H

! B+ J# }: W' j6 P9 v. W( L' fwww1.tvboxnow.com幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minuteTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- X8 v. m! L7 S3 M
Kobe home address...
3 Q  Z. P9 o, }$ J' i) ^1 U1 c+ Rwww1.tvboxnow.comxxxxxxxxxxxxxx) A: n* R" p9 C) n
xxxxx, Shatin
& ~0 P: v6 F/ l1 O0 n: V4 a) SKowloon, Hong Kong
$ C+ E: @" V0 Y) x
# C4 M8 B- n1 t5 ?) KWhen did Shatin become part of Kowloon?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 M, e. ^1 n6 i& G2 J- u# [; R# I
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
公仔箱論壇! f4 _$ T' t; F3 g, T8 d- c
1 V" w5 A1 d# A+ U
你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...www1.tvboxnow.com  _; r; X# s6 Y: K
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
www1.tvboxnow.com' a. c+ e) K8 ]! v2 J% f
公仔箱論壇. h& v- p5 U7 V& c- g: P
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?
- T# v+ W  [, G" p" n8 N/ B" U( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# ?7 r, l' D. N5 d/ k* vtvb now,tvbnow,bttvb又改主題?公仔箱論壇7 S1 m7 a3 x4 m, E9 K" `( c0 r8 ?
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,
. y- O& G6 d3 w1 w, N: X; c* Lwww1.tvboxnow.com各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,( }: m+ J4 i6 K* s4 q0 k
天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,
) V5 `% x' Y& R( I1 q: x/ q古 ...公仔箱論壇( W9 @+ e# {* R' {  A5 L8 Z
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
公仔箱論壇2 [7 Q1 ]! J7 C: F4 G
) B1 x. t# Y" ]/ t
唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
* H+ p! J5 x6 _' Ctvb now,tvbnow,bttvb我打中文太慢la... 英語會比較快
5 e8 Q9 @9 w% n/ T* Y* i公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
% q  G' ^) p' _& g; ]7 P  ?8 W3 I公仔箱論壇- @/ Q5 x5 e7 t* d7 h
我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
2931840公仔箱論壇9 {; M! [9 k) E4 |% i4 |8 R5 H
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
& O  E- u" O' S; ~* m3 {- c( Z" ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
www1.tvboxnow.com- _+ l3 _( e1 d

' J& _' K8 D; L! g9 V( s9 r我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.
. P2 c/ P0 R, R/ s公仔箱論壇! _( r% }5 s& i5 B. [
As with security of the hotel, if the cleaner has ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j" q7 y) ~' @& R
mrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
, A5 _$ \+ I, l: A/ C2 s$ U, e
# _1 E4 N/ V8 a# Dtvb now,tvbnow,bttvb係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"