返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  \0 C& e* T  X3 T% m6 L, D
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
2 A  G) D  ~$ atvb now,tvbnow,bttvb的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P; o" A; f  @0 E
, L4 f: @$ B; ]4 a! Wwww1.tvboxnow.com2942005
+ W9 {9 ]% g9 L) gwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
8 r+ G6 c2 }! A& }5 Q% ?/ L" a& ~' [2 J" K) Q
一樣咁靚
公仔箱論壇, b3 b( {  P$ b
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' f* ?  c; c8 x* {- a
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
5 @4 I9 Y3 y2 B2 Z5 |* t# b公仔箱論壇www1.tvboxnow.com$ ~9 t% E1 M; g' V  Y1 U' O& n
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
公仔箱論壇$ i' y& ?5 ~5 t: W7 B$ y
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
# N6 c! ]8 I3 ]' R3 }3 E6 i想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
6 p1 o; `3 X7 c7 _5 ]3 u( |% ~
1 [( O8 Z5 t; b! }& T, g8 h2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! `: M2 _1 D4 w+ E, m  Zleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
7 e' Z" ^  {: z' M& o/ i9 A2 Otvb now,tvbnow,bttvb% b3 s" I6 V# U4 [
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
1 d" X  u" T$ G% O2 i- B/ p( E' t9 k公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
2 x( R! N3 M# b# W: X0 ]tvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
4 a& Z2 z; M/ q6 y. P2 Ewww1.tvboxnow.com
/ S" j. r" I' |( L" J8 Pwww1.tvboxnow.com可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。公仔箱論壇& \; t3 @8 y, n1 ?' ]
" X) j1 l$ M/ a& i: L- K* `2946638
2 y' ~) p" u; Q2 ]8 a7 l+ Gtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
. X6 \4 w( m; c# l" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C4 n. Z' i* ^* \. l. [1 A3 L  X
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 b; c2 |& o, e, O) N' Q+ b
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話' q) x! H, z  }# x
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
- ]8 z6 t! |% [1 rwww1.tvboxnow.com9 K# u2 M& C, M7 E- M9 q! Y
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
9 D5 H/ y7 L) r$ W我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
www1.tvboxnow.com9 Z# L" h5 N" j
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www1.tvboxnow.com3 l3 `; W. a! s/ }3 j% U5 x
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
" K0 n0 N5 L& h1 @# L0 W$ dtvb now,tvbnow,bttvb2947135
6 E0 o( x6 w/ n7 X! wleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
! H5 f1 E) I" N公仔箱論壇
1 m0 _6 X; _1 l. o8 v公仔箱論壇咁老比人打patpat?
( r1 k  @& R) n' g7 w4 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P9 C- r! C" {; r2 O
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,0 b% C9 ^4 {% D: J) M9 X* h
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
! F, J& u. y6 V公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
' w; d; T. H( f
3 x- K4 V3 Y- @7 Cwww1.tvboxnow.com我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
% j1 w6 L2 N7 g: v6 N4 w% p
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
  O+ {/ f: X3 l" Sleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
* a4 B) a9 N$ z  H: U+ Y6 J; `# X1 ^

, H& E8 f. K: d( _, S  e4 ttvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
, g+ x+ y$ ?1 `  e; q" f公仔箱論壇因為近期劇情真係超悶...........
, [. b! S- M0 K  m$ n4 Dleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
( i& L0 R4 E8 Otvb now,tvbnow,bttvb
( A/ q$ S/ Q% _公仔箱論壇我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
公仔箱論壇0 v' H5 g6 K! f
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" g, y% B; G9 W* p0 c; c: N3 J9 T
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
8 N& u4 |. k6 s$ O3 \$ ]: r$ X
) |6 u7 l* p; }" a/ d公仔箱論壇.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
' T  [. J! K' }: d: g, |: Z+ F公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
7 e1 T, J+ Z  z2 E) Y1 T
6 }  U- W; W: _千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
+ ?. H, Y5 N* m. q( P0 z: {( A
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。公仔箱論壇0 O5 p3 t  W% a$ q
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
4 P  n$ I4 ^* C. m$ Q7 W0 U; N! r
: \2 g, B1 l0 n1 Y6 T
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉