返回列表 回復 發帖
www1.tvboxnow.com8 l' @# @0 U  j, z6 b4 t) ~
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋$ a8 F/ K  }3 o* `6 T/ l
mnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
4 D  Y, U* s5 E5 f- W) l
www1.tvboxnow.com; b# a" }/ [4 h9 o6 q
我都好鍾意佢地四個女仔
: B0 M6 L/ O( b% U7 T+ n4 y睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
" I* _. W& J% W* g8 m) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
3 r2 K) f1 e$ {$ d! U5 V% ~

1 n5 r6 j- k7 E/ [不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
tvb now,tvbnow,bttvb/ _  p: u  u( K' V
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
1 V8 V" x. K% ^7 f9 Y( Nwww1.tvboxnow.com
: I7 I+ i. ^: M2 f: {, a, [( Y! s& u' j. i/ s
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?
. e, V: ]3 H) k2 X1 _4 {公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
公仔箱論壇. f$ D4 G5 L2 l4 F# y& h6 q" N

* |% p$ d' ~/ a% f  M/ o: Gtvb now,tvbnow,bttvb幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架..
9 J% z6 J& G' z% V3 j' F( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 a( N; N' O% C4 i( k9 f' Z我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視tvb now,tvbnow,bttvb) o3 p& T5 q* d; s2 H
昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」9 [7 J& Z% U4 K: `5 q
桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...www1.tvboxnow.com/ d5 J+ \1 U- q2 R2 O9 W3 H
tycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
$ U; z6 l& F3 i+ n; D( }' M4 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m; V- ~, T0 V1 f% U- N) E" E
公仔箱論壇' P" J& z  \9 S6 A( L$ L
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
2 j3 d9 I( Z' _7 R' ^哈哈,細佬,你又多個fans啦....0 P$ Z: t+ o. a0 U% T- z1 c

8 F: ?4 B. L+ H3 P+ I) n& Itvb now,tvbnow,bttvb睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
. _5 V6 J6 m' J- A$ I5 a8 ewww1.tvboxnow.com2965294
4 L! l1 I4 p- E. U$ {5 O: eleekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
2 f* B1 }1 g; A( Gwww1.tvboxnow.com
0 C% |" ^# ]  UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,
$ P7 [2 K5 H* o! H+ C/ s6 k. f" @www1.tvboxnow.com两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈tvb now,tvbnow,bttvb5 W0 K2 q1 Q6 @% f) J! l
就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破
3 J5 R+ ?% l; V( |* pwww1.tvboxnow.com目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽
- ~8 M2 O& X7 X觉得比使徒行者强多了 ...
6 Z! g3 D: t" E+ [8 ~7 awww1.tvboxnow.comnancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
) y9 Q5 Q) S! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ h) X! x8 q$ d! B- b% dnancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒6 Y% f. a8 ~6 X+ G
mnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
www1.tvboxnow.com* Q' A- e3 T8 T$ G, x
' N/ x  s) }3 G% E
慢慢嚟.. 我都幾集無睇
( H( C2 v8 R! Utvb now,tvbnow,bttvb2969864公仔箱論壇; J, M! m, L, t6 `
2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...5 r' t9 e1 a9 J
www1.tvboxnow.com1 s3 N/ V  Q# |+ Q3 X, t

1 f0 i+ B) N! j6 V# N+ C- e蝦頭.....把....公仔箱論壇" d. o) e0 F/ A9 B  L+ [
! r* c( j* }: [! c% x$ htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P4 Y* Z2 P6 o) k2 T/ p0 r

3 C9 a1 F! i! ?7 ^4 k0 f7 r徐子珊.....比下去了...
+ H8 X* n  I* G* t1 p- L% u1 Otvb now,tvbnow,bttvb2969865公仔箱論壇8 ]7 J& l, K' ?. P
金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
; r, y! \: `; @8 ^

7 _8 f6 C0 \' [9 N- F- Vtvb now,tvbnow,bttvb朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
8 F* q" L3 N' K5 x, r) l9 p8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com% |: ?2 D: ]  h' Q$ z+ W) C
表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....
0 S+ r4 J' K' a3 h) O
# C0 ]8 n/ K' [# @+ u2970337
; C+ t7 r/ ]9 W$ A( w$ j$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
; z1 k' H0 C4 hwww1.tvboxnow.com
1 P  B; U3 U2 N  Ftvb now,tvbnow,bttvb傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:
9 y/ H5 R, C5 S% b- ~) cwww1.tvboxnow.com
" \' p  C' g! w2 F光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」公仔箱論壇2 H0 u1 g8 @. h3 ?$ n; _7 q
由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...& e4 g, C& e/ L8 G7 y- j
leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
www1.tvboxnow.com7 I! z; f" v+ G. M$ v7 e2 B

' \5 r. ^, ^% o3 @& R5 `其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.