返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 晚上好!!
Ken 掌門 傍晚好 + 晚上好!!
Ken 掌門 傍晚 + 晚上好!!
遊戲7: 中秋造反

本期正确答案:
5. 將秘密寫在紙上然后藏在月餅中.

參賽結果:

奬金派發如下:

時間支出收入操作SweetLemon3 秒前TVB 500000 元
積分轉出perfectman32 秒前TVB  ...
pknoface 發表於 2014-9-6 01:57 AM
多謝掌門造反獎金!!
grace傍晚好. 你唔講都唔知打錯字添. 多謝晒!
pknoface 發表於 2014-9-6 07:06 AM
千祈唔好介意呀!!!
不過中秋 係喺街度造反既節,所以係名正言順!!!
冇錯, 就係因為要起條街度造反.
pknoface 發表於 2014-9-6 07:19 AM
你都覺得冇錯咧!!!
Ken 掌門 晚上好!! 周末愉快!!
update下個魚缸先.

兩個月后
pknoface 發表於 2014-9-6 11:30 PM
終於有魚啦!!
grace晚上好。 啲魚一早就有架啦。
pknoface 發表於 2014-9-7 07:40 AM
打理魚缸同D魚,種花果菜園藝都係要好多耐心同細心,Ken 嫂真係幸福!!
我要去 Gym 啦!! 晏 D 返黎你仲未訓就再傾啦!!
恭喜 Ken 掌門【武當派】破 7000 帖!!
Ken 掌門 晚上好!!
從6950帖至7049帖間有以下既朋友入黎吹水, 各得武當小禮物一份. 万望笑納:

perfectman
lhy92725
chan200308
Pedestrian_A
Andy.y
ccw-james
SweetLemon
nikon-d7000
gracechanstuart
fls125
craig168
巧開來
BeiD ...
pknoface 發表於 2014-9-8 01:53 AM
多謝 Ken 掌門 7000帖 獎金!!
> 遊戲6: 嫦娥奔月

本期遊戲內容:
每年一度既中秋佳節即將到來. 為咗慶祝呢个節日, 本派特別提早舉辦一些遊戲活動, 等大家可以贏返少少錢黎買月餅過節!

第 ...

» 中秋節特備活動 - 中秋贈餅  人月兩圓

為慶祝今年既中秋佳節, 本派特別請本門左護法柠柠姑娘在台灣精製咗一个月餅, 到時送黎武當同大家一齐分享.

只要有份參與今期中秋遊戲活動(嫦娥奔月和中秋造反)既朋友會自動加入本次特備活動, 並分享此月餅既四份之三. 其他沒有參加中秋遊戲活動既朋友只要自香港論壇時間中秋節當日起至美東論壇時間中秋節結束止, 都可以分享剩下既四份之一既月餅.

預祝大家中秋節快樂! 人月兩團圓!

pknoface 發表於 2014-4-5 09:47 AM
多謝 定 Ken 掌門 中秋贈餅 活動獎金 先!!

恭祝 Ken 掌門 + 各位水區朋友 及其 所有家人朋友,中秋團圓,幸福和諧! 溫情猶似天上月,歲歲年年滿家園!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Ken 掌門 早晨!! 中秋繼續快快樂樂!!
Ken 掌門 晚上好!!!

仲唔返黎,武當就快變亂當啦!!!