返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 早晨!!!
今年既中秋節轉眼間就度過咗啦. 本掌門衷心希望大家有個難忘而又開心既節日!
中秋節係中國最傳統既節日之一. 本派特別注重呢个節日係因為射日英雄后羿係生長於武當山腳下, 練就一身武當神功而成功射日既(請看本派二 ...
pknoface 發表於 2014-9-10 11:17 AM
Ken 掌門 晚安咗啦!!!

多謝中秋厚禮!!!
grace姐又黎叫醒掌门疴尿
lhy92725 發表於 2014-9-10 02:12 PM
貓貓好!時差多咗兩個鐘,周時撞到掌門訓咗覺!!
啱架啦,都训佐两三个钟,系时候醒下架啦
lhy92725 發表於 2014-9-10 02:20 PM
唔係己好喔!要訓就要直落訓8個鐘!!
他老人家是醒训D啦,顺便睇下两个细路有无盖好被嘛
lhy92725 發表於 2014-9-10 02:31 PM
原來係咁!! 貓貓好有經驗喔!!!
以前我外婆成日甘对我嘅
lhy92725 發表於 2014-9-10 02:34 PM
點解唔係阿嫲?!!
Ken 掌門 晚上好!!!
我聽D專業嘅講過,其實人體嘅生理循環周期係4個鐘已經足夠,8個鐘只不過係多一個循環,只係感覺良好D!

相比之下睡眠品質比睡眠時間更重要

如果只係淺層睡眠,去唔到深層睡眠,身體同個腦就得唔都優質嘅休息,瞓 ...
perfectman 發表於 2014-9-10 03:01 PM
我周時都一訓就8-10個鐘!!!
唔記得多謝左掌門未添!!如果多謝左就重複一次啦!好過失禮啦!多謝多謝分餅獎金!
是時候營救小師妹
Pedestrian_A 發表於 2014-9-10 03:12 PM
究竟乜水係小師妹??

!!

grace晚上好。 唔使多謝。 食咗晚飯未呀?
pknoface 發表於 2014-9-11 08:48 AM
仲未呀! 打完招呼之後,即係嘎下,就去煮啦!!!
Ken 掌門 下午、晚上好!!!
Ken 掌門 凌晨好、講定早晨啦!! 周末快樂!!
Ken 掌門 早晨!!!
Ken 早晨 ~  猫猫 Chan Pedestrian_A gracechanstuart 早晨  ~
fls125 發表於 2014-9-14 07:56 AM
125 早晨!!!