返回列表 回復 發帖
車車及各酒客們,新的一週好!
車車、貓貓、檬檬、pknoface、siuland、石良、KK、、開來、J 神…及各位新舊醉貓, 星期二快樂! Happy Tuesday!
車車、開來、貓貓、小強、pknoface、石良、KK,仲有所有醉貓、早起大軍們,新的一天好! 新的一天早!
早晨, 玩BINGO好唔好??
blacker14tt 發表於 2014-3-5 08:17 AM
我鍾意玩Bingo!
先揀1 - 40 其中一個號碼PM 車車
lckiong 發表於 2014-3-5 02:09 PM
呢個遊戲我第一次玩;我喺一樓由頭睇車車姐姐嘅說明睇到尾,睇完都仲係濛查查! 不過我已經PM咗車車我揀嘅號碼。請問各位大人,跟住點??

哈哈哈哈。。。
真系潜水太耐左。。。。
连PM点PM都唔记得。。。。
dream1972 發表於 2014-3-5 02:39 PM
哈哈哈哈! 你仲濛查查過我! 你去樓上車車嗰個頭像度,滑鼠喺頭像度,就會見到"發短消息",click 一下,就可以PM啦!
1~20先arm, 我放多左no. lol
blacker14tt 發表於 2014-3-5 02:46 PM
多謝哂車車提醒!
預祝各位玩遊戲大好彩!
grace无拣卡啊?你都有份玩架
lhy92725 發表於 2014-3-6 10:24 AM
你點知我冇揀呀? 我已經PM咗車車啦!! 多謝提醒!
計埋計埋嚟度吹水講遊戲既,睇有幾多張卡攞咗就知咯
lckiong 發表於 2014-3-6 12:23 PM
連呢D都計埋?? 你係唔係好得閒?
吹水爬帖都會留意到咯
lckiong 發表於 2014-3-6 12:35 PM

哇! 一樓離呢度

遠,點留意點計呀?

車車、小強、貓貓、Ricky、pknoface、石良、夢濛濛、開來、KK、J神、Lovebearhl,各位醉貓們,早晨!
點解呢度會有大賊??
blacker14tt 發表於 2014-3-7 09:09 AM
大賊鐘意飲酒! 好啦!改一改!
各位蒲客、酒客、酒保、未飲先醉嘅醉貓,晚上好!
車車、貓貓、夢濛查、pknoface、lyy1225、各位周末好!