返回列表 回復 發帖

KK、CEO、完美俠、小小強 好好好!!

多謝小強新年大利是!!

恭祝大家情人節甜甜蜜蜜快快樂樂!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 凌晨好!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

Grace 忙左幾乎成個禮拜 新屋 D 野返嚟啦!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早早晨!!!

Grace 尋日Annual Body Check 今日全部報告 OK 開開心心 又返嚟啦!!!

好奈冇見KK、小小強 下午好!!完美俠、陳 $IR 下午好!

Grace 呢兩日同老公挾手挾腳換晒閣樓隔熱棉 手腳雖然有D痠軟不過好開心 又返嚟啦!!!

終於搬左、病好返9成、但係仲執緊野嘅 Grace 終於返嚟啦!!!

保重
perfectman 發表於 2017-5-6 12:30 PM

多謝 完美俠!!咳左成個月咁濟,好在唔係肺炎!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 下午好!!!

因為幫阿倫版主搞簽名圖,所以用自己簽名做版,仲未有時間改;

Grace 會盡快改我個簽名,唔該 各位 見諒多一兩日啦!!!

Grace仲執緊嘢,不過時不時都會返嚟水區盪下嘎!!!

水友们都唔见晒咯
lhy92725 發表於 2017-5-8 03:47 PM

點會呢??

貓貓 咪係 水友囉!!

Grace好耐冇見
tvbkk123 發表於 2017-5-8 10:30 PM

KK 早晨!!最近好嗎??!

Grace搞掂個簽名連結啦!!得閒嚟探下 Grace 啦!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 下午好!!!

我尋晚完全入唔到
lhy92725 發表於 2017-5-14 09:25 AM

貓貓 下午好!!!

我通常入嚟都冇咩問題喔!!!

古古怪怪已經持續佐好多日了
lhy92725 發表於 2017-5-14 04:23 PM

貓貓 早早晨!!我呢個時間入嚟就冇任何問題啦!!大家要記住凌晨4點入嚟吹水啦!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早早晨!!大家記住凌晨2-4點入嚟吹水啦!!個壇好順暢嘎!!!