返回列表 回復 發帖
甘送佐佢出門可以訓個回龍覺
lhy92725 發表於 2014-8-1 10:24 PM
起左身就未必再訓得著!
執下呢樣果樣又會攰少少可以訓一陣架啦
lhy92725 發表於 2014-8-1 10:29 PM
睇吓點! 或者會盒盒嘅 !
搬佐黎呢度,吾做兼職啦?記得你之前有一份架
lhy92725 發表於 2014-8-1 10:41 PM
貓貓晚上好!

你依家應該晚安左囉! 祝你好夢啊!

搬左黎呢度,要執掂 D 野定落黎先睇下做乜! 老公依家係大學員工,員工及其家屬福利之一係,可以免費修讀大學裡邊課程,我可能會做份兼職,兼修讀埋個博士課程。多個牌仔,做野起薪點都高D。不過仲未決定,等定落黎先諗。
諗勿鬼吖定落黎做少奶奶好过啦.
pknoface 發表於 2014-8-3 08:18 AM
大男人宣言!! 小女人無所謂!
grace姐,可以做下兼職讀下書是好好的生活,梗吾好放棄啦
lhy92725 發表於 2014-8-3 10:15 AM
貓貓早晨!! 新一周快樂!!

我都覺得可以兼職兼讀下書係唔錯既生活!不過如果時間唔夾,就可能要割愛一樣!
做少奶奶都可以讀書架,千其吾好同個社會脫節
lhy92725 發表於 2014-8-3 10:17 AM
同意,同社會脫節唔係好事!!
做女人 要充实自己... 不然就会想太多....

以上纯粹个人意见... 不用太认真....
gamerkeye 發表於 2014-8-3 12:05 PM
Gamerkeye 早晨!! 新一周快樂!!

多謝你既寶貴意見!我絕對同意做人無論男女老幼都應該時時準備學新野! 如果唔係,諗野唔係過龍,就係爭 好多 DD!
grace姐你好啊,周末过得愉快么
lhy92725 發表於 2014-8-4 10:25 AM
呢個周末突然攰...攰...!! 所以訓完又訓,冇日冇夜...可能係幾乎兩個月日日都好多濕濕碎碎野忙極冇盡頭啦! 所以精神同身體都要我停低!
经济上允许的,首先读下书罗个牌仔先咯,兼职嘅野都是过日晨啦
lhy92725 發表於 2014-8-4 10:29 AM
呢個係好好既意見! 貓貓真係好有智慧!
前排你搞搬屋野,又执野又揸长途车,梗攰啦
好好休息下,充足电再忙过,否则身体顶吾顺的
lhy92725 發表於 2014-8-4 10:44 AM
講得好岩! 真係要抖抖! 我頭先一訓醒,老公即刻拖我去雪櫃,原來買左我最鐘意食既龍蝦慰勞我! 令我好感動!
梗係你放太多精神時間去監督住你老公做野搞到咁攰定啦. 有時要放鬆啲, 比个老公自由下, 你要幫下手, 唔好剩係企响度指手劃腳, 點到你老公头头拎, 咁咪冇咁攰囉. ...
pknoface 發表於 2014-8-4 10:50 AM

好似你仲醒目過貓貓喔!  

我應該靜係合埋眼,四腳一伸就唔會攰嘎啦!!

你老公又真係既, 想當年我買个叉燒包比我老婆就令到佢好感動啦. 要花咁多錢買龍蝦?
pknoface 發表於 2014-8-4 10:56 AM
呢度買唔到叉燒包!!
咁又難怪你老公既. 如果有得賣, 可能佢都係買叉燒包架咋.
pknoface 發表於 2014-8-4 10:59 AM

叉燒包仲黥貴過龍蝦!

吾好甘讲,最紧要是自己中意
lhy92725 發表於 2014-8-4 11:06 AM
啱! 有冇得揀我都好鐘意食龍蝦!
你果边龙虾吾会好贵呀
lhy92725 發表於 2014-8-4 11:12 AM
睇下係邊州同系唔係當季,以前德州游水龍蝦,兩磅半一隻度大細,約$15美金一磅。依家呢度雪藏都成$20磅,搵游水既? 門都沒!!
龙虾贵,但係麻麻好吃,我寧願吃超級大蝦
Anonymous 發表於 2014-8-4 11:16 AM
游水龍蝦好食過超級大蝦!!