返回列表 回復 發帖
har??? 唔係BT嚟架, 我唔用BT, no good
呢個係直接下載, 妳click入去後可以揀"slow speed download"
兩個檔案都下載完畢後, 用winrar 解壓縮即可
blacker14tt 發表於 2012-7-1 06:11 PM
哈哈。Bt很快下。==
那個link終於開到了。
可是,不能用迅雷下載。好慢啊!》《
Anyway。謝謝海姐姐。請問海姐姐要Happy仔如何報答呢?
Happyz仔盡力配合。^_____________^
溫馨提示:Girls, 下次求影片檔去呢度, 多謝合作!

http://www.tvboxnow.com/forum-85-1.html
CC517 發表於 2012-7-1 10:32 PM
貓醫生啊。
就是去那個板塊沒人理會我。
我才在這兒的。》《
可能係大馬下載rapidgator嘅野比較慢, 所以我比左三個空間妳選擇, 點知道妳唔識
BT呢樣野我好討厭, 因為一冇種子, 就可能要係果度等幾日到幾個月
如果係直接下載, 如果file dead左會馬上知道, 可以 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-2 02:50 PM
抱歉。下載不到。
請原諒。
點樣下載唔到? 如果唔得我就幫妳唔到, 唔駛指意我用BT upload
blacker14tt 發表於 2012-7-2 07:28 PM
1、海姐姐,這個是什麽意思啊?

2、海姐姐,為何Part2,我Click''Slow Speed Download''沒有反應的。
抱歉。謝謝。》《
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
早晨 瑩瑩
SweetLemon 發表於 2012-7-3 07:33 AM
檸檬姐姐你好呀。=}
本來想介紹您去「搶樓」賺一千萬TVB$,點知您已經去了,
恭喜瑩瑩!
HENRY_168 發表於 2012-7-3 04:12 PM
但是,沒人在哪兒聊天啊。》《
對了,可以幫我解決那個問題嗎。謝謝。》《
那兒不是給人聊天的!
您要在電腦資料夾選擇一個地方可容納下載的檔案(要大過350M)。
HENRY_168 發表於 2012-7-3 04:38 PM
也是不能啊。
為何這樣的啊。討厭。》《
妳需要下載埋part2呀
妳而家再試下下載part2, 我test左冇問題
blacker14tt 發表於 2012-7-3 04:50 PM
真的很抱歉。
我嘗試了。還是下載不到Part2,Click了沒有反應。
真的很抱歉。》《
可能是免費用戶下載一個檔案後要等一段時間才可下載下一個檔案。
您試吓分開兩part獨立下載。
HENRY_168 發表於 2012-7-3 05:40 PM
哈哈。或許吧。
因為我去公司的電腦嘗試下,
是可以下載到哦。=}
我唔知道妳做左D乜, 無謂浪費時間, 我另外upload上其他空間: http://www.filefactory.com/file/2ac6dvhsan9z/n/huapi.part2.rar
請拉到最下, click紅色嘅download button
blacker14tt 發表於 2012-7-3 07:10 PM
抱歉。
但是,還是謝謝海姐姐。木啊。

Anonymous 發表於 2012-7-4 06:49 AM
這位匿名的是哪位啊?
非常的感激你。
瑩瑩 早晨
SweetLemon 發表於 2012-7-4 08:00 AM
檸檬 午安啊。=}  
匿名
Anonymous 發表於 2012-7-7 07:00 PM
好吧。
Anyway,謝謝你。=}
瑩瑩看完画皮了嗎?
HENRY_168 發表於 2012-7-12 04:05 PM
哈哈。看完了咯。
很好看捏。超級無敵謝謝匿名的哪位啊。
HAPPY仔~來HAPPY仔~地頭~

踩踩樓~

happy721022 發表於 2012-7-12 08:36 PM
哈哈。
你一定是傳說中的Happy仔對不對啊!?