返回列表 回復 發帖
咖啡具有很大的抗氧化功能。每天喝一杯咖啡不仅能使人们精神倍增,它还是美国人摄取抗氧化剂的主要来源,而抗氧化剂通常能保护细胞不受伤害,因而对心脏病和癌症有很大的预防作用。除了使人精神倍增以外,咖啡还能够 ...
Anonymous 發表於 2015-9-14 11:08 PM
精神倍增 既原因有 咖啡因 呢.....
咖啡因 40 mg

• 咖啡因:略帶苦味,熔點高達237℃,因此烘培好的咖啡熟豆,其咖啡因幾乎完整保留下來,並在萃取時會融入杯中。咖啡因的作用主要是刺激中樞神經系統心臟呼吸系統。適量的咖啡因亦可減輕肌肉疲勞,促進消化液分泌。由於它會促進腎臟機能,有利尿作用,幫助體內將多餘的鈉離子排出體外。但攝取過多會導致咖啡因中毒

評分次數

我都早D準備返工,Bye,聽日先傾
Anonymous 發表於 2015-9-14 11:14 PM
Bye.....
来找找回家的感觉了
shane_hao 發表於 2015-9-14 11:40 PM
晚上好
歡迎 shane_hao  
水晶 好好好!!
成績唔錯啵!!
gracechanstuart 發表於 2015-9-15 12:21 AM
Grace 姐 好 !

係呀 , 比預期好
你個 簽名 link 點解用大陸入口??!!
gracechanstuart 發表於 2015-9-15 12:33 AM
方便 大陸既會員見到 都可以入黎 !!
呢到咁快起到咁高
hongkong6366 發表於 2015-9-15 12:35 AM
龍總
你再唔入黎 , 就快玩完了
啱啱開始應該冇咁快掛
hongkong6366 發表於 2015-9-15 12:48 AM
話唔埋的
目標 100 頁 + 1500#  努力啦
水晶 好野!!
gracechanstuart 發表於 2015-9-15 12:38 AM
多謝 !!~ Grace 姐
  晚安 !!~
各位 早午晚好
                   水晶
                     l
                     l
                     l
食焦------------l-------------羊+鵝
                     l
                     l
                     l
  ...
Pedestrian_A 發表於 2015-9-15 05:58 AM
為什麼有 陳 sir 份。。。
還有唔多明你想表達咩
水晶巧

http://api.ning.com/files/scRZfpzTiMzf2xaVUwPz3wCiHF*cZmW6gYt4c3U61*40Z5On-3Fir5RSB1HMv8nwmM2Y1PgrnteZduU3m0igYhMd-PaVL1yT/Pikachu.600.1141549.jpg
yxx01 發表於 2015-9-15 08:31 AM
羊叔叔今日早左呀
文武和水晶說入vip區失望
Pedestrian_A 發表於 2015-9-15 05:44 AM
我都冇咁講過。。。。
睡覺
Pedestrian_A 發表於 2015-9-15 05:53 AM
係啦 , 知你那個時間去左瞓覺啦
恭喜水晶1000
Pedestrian_A 發表於 2015-9-15 05:54 AM
多謝  你 同埋之前祝賀 過既朋友們
跟著 到 100 頁  識做啦