返回列表 回復 發帖
日本戏我要动漫唧。。。
要冇家庭教师Reborn???(虽然我睇过佐,但系都想收藏)
jeanejhua 發表於 2012-7-15 09:31 PM
有.好像200多集的.
ricky 你有没有 冠军大胃王 ~ 草剪刚演的
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 09:32 PM
暫時未有..
少量台&內地劇

還有HK&配音劇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔好咁講.都是一班朋友慢慢一起蓄回來的.
之前有個FD個台劇FILE死左(無BACKUP)..所以台劇只得上述近期DD果D..
動畫我見這裡不是太多人看有需要才同大家分享...
那你不是很多部 EXTRNAL HDD?
电脑一定好劲的 肯定2粒TURBO 加 9个RAM 不简单
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 10:12 PM
我用USB3 HDD DOCKING,有需時才插.別有個2.5HDD出街及返工用.
你点上来我看看先
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 10:14 PM
動畫真的太多,真係要D時間.我盡量LA...
203集。。。其实Hotmail可以send file 嘅。。。仲快。。。唔使等download咁耐。。
jeanejhua 發表於 2012-7-15 10:17 PM
用HOTMAIL send file 我未試過.如果要用妳要教我.
好多啊!!!我睇到好多我想要嘎!!!如果你住我附近,我即刻拿hard disc去同你load过来!!!
jeanejhua 發表於 2012-7-15 10:18 PM
我諗不太可能了.除非妳來HK旅遊LA...真可惜難得有機會見到真人
ricky住HK邊樹??
blacker14tt 發表於 2012-7-15 10:33 PM
土瓜灣
舊機場隔離
blacker14tt 發表於 2012-7-15 10:47 PM
係.宋王臺附近
POST住D大家耳熟能詳先
你D動漫係乜語??
blacker14tt 發表於 2012-7-15 11:01 PM
大多數都是日語中字
如要粵語版你問一下我比較好.例如龍珠有日版及粵語版本,GUNDAM只有日語版
相反, 我唔愛粵語版
D大陸劇, 韓劇我都唔要粵語版
如果想要, 你會upload去邊??
blacker14tt 發表於 2012-7-15 11:19 PM
就妳.我無咩特別地方或方法上傳的

上傳埋2幅先

呢度變獵人區呀
chowold2 發表於 2012-7-15 11:39 PM
周生你想光顧