返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
7 V) b' a' b1 ~6 b" f: g: iwww1.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
; `+ c- g. _. Z  |3 uwww1.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
! E3 w0 F4 b( g; s4 ]6 i5 h公仔箱論壇
! N9 a8 V, W8 ^睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb, X0 y2 b) V. Y3 s& o- P
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
8 v' Z* d% A* W2 j# R/ t

8 o  t% e% Y: H6 {: sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
tvb now,tvbnow,bttvb$ R5 l7 y* b* |4 S/ Q
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇6 l5 u6 t: }8 `. ]4 @3 G+ l+ r& r

; v8 G( e& ?4 [話時話,多謝你派的分,謝謝& P# j+ @2 R- n7 \( V- _3 W
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% T- L8 ?# f4 v, }3 G  ?

, q2 m  C$ b  ~" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
' @8 m9 S. `8 {7 G大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
+ q( @3 P# O4 y9 W
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 www1.tvboxnow.com( C' ~. x7 P3 K& o) P& T

; m1 `0 v% x2 |& f. _5 N+ x
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q5 i' [* @7 ]8 \
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
* o& x- E# P2 ^' Q- M/ o$ ~ 哈哈哈,你形容得好好笑...........
5 v6 D; R: U1 g0 N, STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 Z- S4 S5 t1 s2 ^4 |tvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。) H+ E- [, n) p0 h; `/ X

* e9 q" @: C' f4 B  o公仔箱論壇
* Y% u- r( H3 |公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m: }4 a4 J  Q3 i3 G' m' m4 C2 G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸公仔箱論壇5 _0 G( E) ^! h. n3 B' s# b
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
, D! J+ ], M3 V3 L2 r# @www1.tvboxnow.com要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c( \- J6 G. p8 a3 m
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
+ G, J1 `1 L$ X  P. l9 k8 Ptvb now,tvbnow,bttvb4 V1 O: s3 n3 t: m$ ~0 C
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
/ D) P. |4 ^) O& Q# L1 l7 @( twww1.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
/ j/ e+ B( O+ O* o; C哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
7 X  m; P0 p: u

* c5 O7 w/ ]8 l' s8 Lwww1.tvboxnow.com我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. / r2 l/ \8 P  q- y8 n& [0 q9 P
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
% f- _  N% L- s3 o/ a8 d4 g公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
www1.tvboxnow.com1 Z3 _- h' N+ [, v7 G$ v

* X% Z3 j2 J& P% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
: [. ~  f0 H( S7 u公仔箱論壇不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。www1.tvboxnow.com- Z+ e% v/ r% c: C

8 ~( A+ N& ^9 y# u5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com& y! ]9 w5 a7 F3 P& Y- \# L5 ~+ G
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 www1.tvboxnow.com/ d- ?- u' s8 Q& T, R! P
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
5 X' e! \; |: Q) Z0 j5 @, E& B公仔箱論壇觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。

$ B7 E9 d. ~* O+ I% n: N8 itvb now,tvbnow,bttvb
www1.tvboxnow.com+ f  u0 i' p7 k. a% y; G, s* l/ i

. O& R$ F, ]7 `7 [$ D: D  ywww1.tvboxnow.com其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
' ^6 P# V- ?, F( v6 h" V4 i大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
3 }9 q) x' g$ ]5 x2 L% ctvb now,tvbnow,bttvb& d' P  ^, Q" ?" W
其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。; v# K8 B, i7 N, U; M

D" a% W+ {3 R" @! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!; w' l# B" _! ~  ?
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
& Y& E! e* `' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好姊妹吖嘛,騎騎....& M9 O6 b$ _2 {+ V) m$ T5 D
6 h: j5 ?+ K! H
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。tvb now,tvbnow,bttvb  ]6 X0 L  q4 B+ `; H
7 l% n) \* w, ~9 M2 J2 G都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服
/ ~6 |+ _( ?' T( H' Vwww1.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
6 {6 Z" ~' j. k0 Y公仔箱論壇見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
2 ?, _3 A' ?; A% C- o6 ^

/ V2 U  f8 |, n( g# \3 Y# r8 z我覺得嗰幕好奇怪tvb now,tvbnow,bttvb( @0 u  c: @6 c; ~1 y+ u
大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
8 ]- f$ F) l8 E. N7 s' y$ M( m# b: dwww1.tvboxnow.com9 p0 p0 q- U, f  B
係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。