返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
2 Q1 C! x! ?" R大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
3 K8 ^* c/ l5 x. v; o8 n) ktvb now,tvbnow,bttvb佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
' a8 E  ?7 q  t5 N* [  x# X' P公仔箱論壇
8 [8 O" h2 s) J7 E* [7 Q* a驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架tvb now,tvbnow,bttvb9 H2 r2 A9 l& T( v$ i! L' ?6 E
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
1 z9 y% l9 z2 z( d1 I5 L7 a+ {tvb now,tvbnow,bttvb咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
& ]. B* a4 L8 I1 H6 ~www1.tvboxnow.com不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
/ P, s7 i6 m7 lwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦( {5 U, |' x7 Q9 G% t6 b6 V$ Z
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
& j# R6 V" x  jmnb1123老友記,我都想呀 .
1 C+ J: K* A: g; I3 t6 ^睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!公仔箱論壇1 h) |/ ]7 g2 E  a" k/ |' r$ p$ P' M
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( X: B6 I5 m: j6 ^3 K* G4 m
係咪新名詞?因為我好out....
% a3 S5 @) ?5 v8 d  s公仔箱論壇8 G# I9 y, G& S  e% z
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹1 f4 }6 J1 F' I" I' s) f3 P
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, n" `0 \: t7 E; d$ R* r! W
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... tvb now,tvbnow,bttvb! a: R/ t, @/ }; c/ `% c
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
. T" |8 j6 Z0 N/ c2 X
; s3 x# s. D6 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。2 v! ^7 A7 {& z1 V
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 - e! m: i7 b4 c5 x5 a# Z' ?
  版"及本版版主"J神"。tvb now,tvbnow,bttvb1 t8 R# ?  Y' F
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參; \" J/ @( C+ Q, o) }/ J6 k$ \
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。7 I; P  E9 J* F: g
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
+ {( P# L) }! F# f
+ ~' ]8 D4 N6 M% |9 l1 Y
2 q5 }: w/ P$ d# Jwww1.tvboxnow.com
+ ?8 H: J# s+ L# a: Z0 H+ J. F! w( W$ `( Y
9 _. l; V# u/ X: I4 `2 ^- {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。姊魅情深結局章www1.tvboxnow.com9 M8 Z6 @; p# z6 m( L
' y! j2 p4 i4 s$ I& A
請樓主多多保重、祝大大身體安康!www1.tvboxnow.com" n' A, R1 ^3 q) n- }( G
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
1 n  @( @& `0 d0 @( H
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。