返回列表 回復 發帖
e埋我啦,到時見
有改期通知我喔.
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝
請問各位兄弟姐妹,明天地點和時間已經確定好了沒 ?

By Wong Sir 聯絡電話 H/P:012-3142144
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 12:54 PM 發表

噢噢。。。已经写了。。希望人数会增加。。
HOO 兄,人數有幾多喔 ?
haha 你們幾時得閑,來一個賭神大會,記得e埋我喔
原帖由 mun2 於 2008-8-3 11:46 PM 發表

不是啊!我是做阿4。
呵呵睇唔出佢是賭后
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 12:05 AM 發表

哈。。哈。咪搞我了。。我赌咩输咩架。。我唔想楂都没啊。。。
dun worry 輸咗d錢賭后比噃你
原帖由 devil2007 於 2008-8-14 04:00 PM 發表
您地唔好害到 wong sir 被老婆扭耳仔啦....
devil 兄,我沒娶妻,耳仔留噃比靚妹扭下lah.
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 07:41 PM 發表

唉。。我无黄sir的msn啊。。。黄sir啊。。你快D浦头啦。。
同靚姐講左 on lah,到時會浦头啦.   
我下午外出,你兩位女神,咪轰炸我MSN啊,下次唔咁啦,因為PC喇叭開主好大聲,忘記OFF,全公司都聽到啊.