返回列表 回復 發帖
祝火家衝破一千大関,恭喜恭喜。。:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:22 PM 發表

甘嚴重.. take it easy..
好多野要多角度去睇..
阿爺用什么角度去睇呢?:019:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:35 PM 發表

就好似 tvbnow 甘.. 好多時候, 會員多好不滿管理層.
但是未試過從管理層的角度去睇.
當然我覺得政府有d 腐敗, 但是這些年來, 人民吃的好, 穿得暖.. 已經比其他國家好很多.
政府幫助自己的種族, 難道華人來管理就唔 ...
阿爺说的有理由,拍下手掌先。。。。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:08 AM 發表

係.. 隨時亦都會彈出來的.. :onion05:
老鬼又弹出来喇。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boy321 於 2007-9-20 02:07 PM 發表
熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我
熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我。。熱死我
熱死我。。熱死我 ...
去冲个凉喇,boy兄。是喇,你無答我问题,英国几钱一个拜。说英磅。
大家好吗?
原帖由 boy321 於 2007-9-20 02:45 PM 發表

乜你想去英國咩。。
都几想架:014: ,问下兄英国好不好罗:019: !有几多架。
大家好吗?
原帖由 boy321 於 2007-9-20 02:57 PM 發表

差唔多有1對七。。:014:
我是要问boy兄你,几多钱一个星期啊!是不是拜薪架。
大家好吗?
原帖由 boy321 於 2007-9-20 03:11 PM 發表

如果係新人應該最低都有150磅
係唐人街就高D,不過冇包住。。。
一条數,冇分别。。。倫敦就花花世界大駛D。。。睇你自己啦
多谢你,boy兄,我要去训了,早上3点3了。see you~~~~~~bey.
大家好吗?
原帖由 woofy 於 2007-9-27 09:23 AM 發表

我地可以柝左哩度
要不要帮手呢?
大家好吗?
原帖由 bourget 於 2007-9-27 09:25 AM 發表
woofy can take $$$ la .....go...go.....go
,见者有分。。
大家好吗?
原帖由 bourget 於 2007-9-27 09:30 AM 發表
你係邊個。。。係吾係奸細
不是啊!不好说先,拿左钱先喇。。
大家好吗?
原帖由 woofy 於 2007-9-27 09:34 AM 發表

冇預你播
点解,我会不开心架!
大家好吗?
原帖由 bourget 於 2007-9-27 09:41 AM 發表
快 D 束著拒。。。。。奸細﹐﹐。:024:
你地束,我去起火,烧左距来吃。。。。。:014:
大家好吗?
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-27 09:50 AM 發表

有錢又唔拘
幾時派
不得,
甘我又芬少分。:onion03:
大家好吗?
原帖由 woofy 於 2007-9-27 09:55 AM 發表

d 人越來越恐怖
火家公主番来喇,快闪。。。
大家好吗?