返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-30 02:48 PM 發表

正..............當然正啦!
你吾好骗我喎 ,不是我:onion03:
大家好吗?
原帖由 lux1261 於 2007-9-30 03:05 PM 發表

嗚............ 你+四歲...............我四十歲
几岁不是问题:014: ,仲要是我地真心双爱。
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 02:52 PM 發表

我好久没有见到你啦!!你来说一两句话就走人了:onion05: !!!
不是这样的,嗨……说来话长 ,前几天我的网儍儍了 ,气的我半命 ,所以就不回上帖箩。
大家好吗?
原帖由 lux1261 於 2007-9-30 03:14 PM 發表

你係我既...............就比我去 :sleeps: 886
88~~~~~~~6.... ....公主~~~:onion03: ~~~~~~88~~~~
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 03:28 PM 發表

原来是这样!!那今天好一点了没??
好很多了:014: 。你很有钱呀!去那里赚回来的。
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 03:33 PM 發表

去赌球罗!!你也来赌啦!
我不会赌,点样赌呢?
大家好吗?
原帖由 chu553358 於 2007-10-1 10:47 AM 發表

譚柏利
华仔和杰兄,是不是卖谭柏利主勝就可以了呢 ?你们会卖多少呢?
大家好吗?
五万,死得喇!甘公主买几多叻。是帮主给的,不坚就一起哭了。
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 01:24 PM 發表

買.. 冇得賣..
阿爺点解冇得賣喇!!
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-1 01:42 PM 發表

大家好呀~~ 一定跟到尽呀~~~倾家荡产呀~~~~哈哈哈
华仔,你要倾家荡产九十几万一次过,不洗甘尽是吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-1 02:22 PM 發表

哈哈哈~~泰山~~~讲笑吧了啦~~我还不要:sleeps: 街~~
训街不好,去我屋往喇,脾d蕉你吃,好不好。阿爺说冇的賣是不是真架。:019:
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-1 02:40 PM 發表
如果真系甘衰,呢场就系个10场中个1场(输)
``I ~~~~~~~~~~~~~~``.......U
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-1 03:03 PM 發表

讲笑姐,我对帮主有信心
甘先是吗?
泰山第一次赌球就说输 ,甘我以后都不胆赌箩。。。。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-1 03:18 PM 發表

我自己都落重本ga...所以一定要嬴
yas~~~~~
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 03:19 PM 發表

放膽去賭, 今日你輸幾多我來幫你包低..
阿爺好好人:014: ,阿爺万岁 ,不过,我要去训了,早头了大家。
大家好吗?