返回列表 回復 發帖
泰山印,泰山印印,泰山在印印,印完就去睡。886
大家好吗?
鞋……泰山到:onion05: ,你地真是吹水王来架,
泰山22:45番到看贴看到家珍00:50,看到冇时间回贴:onion03: ,
都是你们的错。
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-3 12:55 PM 發表
岩岩殺左人.. 洗左200個帖..
阿爺你杀人 ,不是阿马 ,你不是搞掟左我地架帮主是马。
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-3 12:59 PM 發表
閃陣.. 泰山你慢慢陪姊姊喇..
不是姐姐呀 !阿爺,是妺妺呀!
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-3 01:08 PM 發表
走晒??:onion14:
嗨!我的小甜甜《贝琪公主》,你做左呢个星期就去边到做叻:019: 。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-3 01:35 PM 發表
我15号返新工!!
又是做文员吗?
大家好吗?
今日我个网又好次蜗牛甘 ,气死了,都是去训训猪了:sleeps: 。气死了。886甘多位。:onion05:
大家好吗?
出左糧,好开心呀!多谢帮主,不知帮主出糧俾泰山,泰山应该去做么叻。《这是有也野给泰山做》
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-4 01:20 PM 發表

泰山呀~~你只要去捉多几位靓女去加入火焰帮 ~~~CHU兄就很高兴了~~
真既,如果是,就湿湿水喇!
大家好吗?
帮主886,帮主叫到:019: ,就使下啦?:onion14: !
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-4 02:43 PM 發表

难道我们注定是天生一对 ~~~EH~~你还没有辞职吗??
你想打我地公主主噫。
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-4 02:45 PM 發表
  omg.. 我睇唔出係小新..
阿爺甘得闲既。
大家好吗?
原帖由 BeckyWoon 於 2007-10-4 02:50 PM 發表

泰山

你系边度揾到甘cute既icon??
闪字區呀!公主。
大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-4 02:51 PM 發表

:onion05: 我都差唔多要閃人了..
阿爺闪,我又闪了,训训猪了《3点啦》886甘多位!
大家好吗?
泰山到 ,無人啦!鞋…………
大家好吗?