返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty50 於 2007-10-12 08:51 AM 發表
火燄幫啲人去世邊到
幾晚都冇人係到:019:
是箩,我来打扫仙。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
泰山到,lux公主你無事了吗?脚好番d沒。

評分次數

• lux1261

大家好吗?
原帖由 lux1261 於 2007-10-17 02:22 PM 發表

多謝你泰山.大比仲好瘀.唔係甘痛囉!隻手仲好痛!
甘,公主要多d休息。不好番工箩。
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-17 02:19 PM 發表

泰山,你好呀~~好久不见呀~~~~阿妹的脚做什么了 ,为什么我不知道~~:024:
鞋…………说到见不到我,不是我不想见你们,是我上不到网。
大家好吗?

回復 #21273 lux1261 的帖子

我见到公主都好开心架!公主你做成行啊!
大家好吗?
原帖由 lux1261 於 2007-10-17 02:38 PM 發表

http://www.hk-laufamily.com/_963.gif你真係想死吁!
公主好凶,打到华仔飞天,我来帮手。
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-17 02:48 PM 發表

噢~~原来是上不网~~:024: 我还以为你泰山给人绑架添~~~吓到我呀
泰山冇钱边度有人绑架,是绑都绑阿爺啦!
大家好吗?
原帖由 canz85 於 2007-10-17 02:53 PM 發表

泰山,亚美妹公主,一定是不用做啦~~要钱有钱,要屋有屋 。。无尤无虑,自由自在 。整天坐着,叫下人帮她喳鞋就能了
真的,你不好点我,如果不是我叫公主打到你变屎餅。
大家好吗?
泰山:sleeps: 啦!886公主886canz85
大家好吗?
泰山到:onion05: ,帮主 crashersus兄问我进火焰帮有什么好,你說他听听喇。:014:
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-10-19 12:07 PM 發表
quote]原帖由 jacky760425 於 2007-10-19 11:51 AM 發表
泰山到:onion05: ,帮主 crashersus兄问我进火焰帮有什么好,你說他听听喇。:014:
你即帮主去:s ... [/quote]
系箩,懒:sleeps: 猪帮主。
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 03:24 AM 發表

系哦~~~~
我都好担心!!
公主不在家,等泰山帮帮公主打扫打扫啦!
大家好吗?
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 06:16 PM 發表

泰山你好勤力啊!
唔该你靓姐,公主去左医院 ,甘我是火家的一分子,
甘就帮帮手打扫箩,昨天打扫完,
你们又………鞋………在打扫。

評分次數

• lux1261

大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-10-24 01:09 PM 發表
5知已家公主点尼???
是箩,我都想知:019: ,希望冇事啦。
大家好吗?
http://www.tvbnow.com/thread-187585-1-1.html
有东西看,support下喇。:onion14:
大家好吗?