返回列表 回復 發帖

回復 #24204 crashersus 的帖子

武兄会吾会好d,不好叫武仔《無仔》
好,不好听。或要不要我脾个花名你呢?
《一定好听个武仔》。
大家好吗?

回復 #24215 chu553358 的帖子

泰山一来,帮主就走。886帮主睡个甜训喇。:014:
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-11-2 11:31 AM 發表

kitty=貓貓。。。
武兄kitty是火家公主,吾是猫猫呀!:019:
大家好吗?
泰山:sleeps: 啦...886.........武兄
大家好吗?
仲有泰山啊……:014: 是了,kitty公主你不是去玩 ,你吾是要去机场吗:onion05: ?
大家好吗?
太可恶了,泰山放狗咬你。《看你怕未》:onion31:

評分次數

• lux1261

大家好吗?
原帖由 ed_teck 於 2007-11-5 01:28 AM 發表

:onion14: 見你咁悶俾你估下喇.. Juventus? - ?Inter Milan你估中邊對贏就送分俾你.. 打和都算你贏.. 哈哈..
阿爺是不是见者有份 ,我和靓姐一样
INTER MILAN    $$$$$$$$$$$$
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 lcw1234 於 2007-11-6 08:55 AM 發表
嗨....人走晒......
开工啦....
先抹窗,跟着扫地....(边個寻晚丢咁多烟头响地下:024: )
最后抹地...搞掂,收工!!!!!
lcw兄,个屎马桶都未洗,垃圾都未到,
咖啡末冲,未做蛋点……甘就想收工。
大家好吗?

回復 #24563 月※月 的帖子

月妹,你只宠物点呀!:onion14:
大家好吗?
……加拿大又落雪箩 。,冻死 泰山啦。

評分次數

• lux1261

大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-11-10 10:01 AM 發表

我5系人啊? 你5好成日训...就来变只猪辣....:024:
我看我地既帮主,真是就来变猪了《胖子帮主》。嘻嘻!哈哈哈哈哈哈!
大家好吗?
原帖由 yang5301 於 2007-11-11 10:13 AM 發表
听讲你受伤了好点了吗???祝早日康复!
你可以放心喇:014: ,我地既公主早就好番了
现在老虎都打死几只喇
大家好吗?
原帖由 zacwoon 於 2007-11-11 09:55 AM 發表
你住边?香港应该系讲早晨
我地既公主《lux》 ,住在欧州《卢森堡》。
大家好吗?
原帖由 lcw1234 於 2007-11-11 01:04 PM 發表

係啊,果日才比佢 黎......
你是不是不听话 ,公主先枝 你。

評分次數

• lux1261

大家好吗?
公主你个场好干净:014: ,日日都有好多人搞清洁
仲有公主都有好多吃蕉喔。 。。。。甘进来要不要看看个i.d架
大家好吗?