返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-11-12 10:54 PM 發表
亞妹心情好down ....................
如果死能夠解決問題...甘我只有選擇它!:019:
lux公主你吾好想太多喇,你唔好嚇泰山啊
要好次你的签名甘
《有什么好胆心的!我一直都是堅强的》 好吗?

評分次數

• lux1261

大家好吗?
原帖由 chu553358 於 2007-11-13 12:33 PM 發表

其實各大幫派都和平共處
我地火焰幫唔需要刻意出位
就算1百幾十人加入又點 大部分都唔係出自真心
所以只會接受志同道合既人入會
大家吹吹水 幾開心
以前我地有一班人集中吹水既
只不過工作需要 分開晒d時間姐 ...
说得好 ,果然是我地既阿头
说句话都好过人地
大家好吗?
帮主你吾训吁。
大家好吗?
原帖由 chu553358 於 2007-11-13 12:56 PM 發表

你都好識遘野播
一定喇 ,有甘的阿头就有甘既靓
大家好吗?
原帖由 chu553358 於 2007-11-13 12:53 PM 發表

泰山 好耐無見:onion14:
阿妹遘完個d話 之後都未出現過
我好膽心佢:019:
仲好说,我一来帮主就去训,不过帮主好忙既,
帮山知道架。是啊!希望佢不好较牛角尘喇!
公主我地永送爱你既。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• lux1261

• canz85

大家好吗?
原帖由 chu553358 於 2007-11-13 01:41 PM 發表

已經06:40 我要:sleeps: 啦 886 各位
886 帮主
大家好吗?
原帖由 lux1261 於 2007-11-14 03:52 AM 發表
對不起.要大家擔心我.我無事!
容許我任性多3日.我只想靜下.
有些吾開心的事發生左.
我需要安靜下.想想以後的路點樣行.
好快我會回來做個開心快樂人的亞妹!

謝謝您們的愛 ...
好箩,见到公主無事,泰山放心啦
如果有人虾你 ,你同泰山说泰山叫d靓来队啉佢 ,
如果泰山d靓搞佢不掂 ,甘就叫靓姐d靓队啉佢,
问佢死未。

評分次數

• lux1261

大家好吗?
冇公主的日子,好静呀:019: !公主你几时番黎呀!:onion03:
闲死泰山呀! 等、 、等 原来三日是好难过架

評分次數

• lux1261

大家好吗?
,一天里看到三个公主,泰山和三个公主请安。
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-11-16 01:27 PM 發表

你即眼里只有D女仔....D男仔..你当我地死喀....???:024:
师弟,不好气喇,不靓仔喇,
下火下火堡d凉茶你饮,好d了吗?
大家好吗?
原帖由 crashersus 於 2007-11-16 02:30 PM 發表

哈哈........
是呢?武师弟你做成行啊!:onion14:
大家好吗?
原帖由 lcw1234 於 2007-11-17 08:27 AM 發表

同边個上床?????
你都几八个喎,不过泰山仲八,是边个姐。
大家好吗?
猫猫返左黎:014: ,好箩以后就可以吹到满地口水箩。
大家好吗?
原帖由 wwinglin 於 2007-11-20 01:10 AM 發表

我都唔係吹水怪
吾是说你是吹水怪,是你吾在的时候好少人到些吹水。
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-11-20 12:47 PM 發表
泰山!你几时回来大马的啊!:onion31:
还不知道,因为我2001年过来2004年回去2005年又回来加拿加,:019:
应该没那么快吧!:onion14:
大家好吗?