返回列表 回復 發帖

路人甲2017新年快樂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

路人甲我回来了~~

評分次數

你之前失縱? 你每天也去裸女貼圖區!
Pedestrian_A 發表於 2017-1-27 05:15 AM
唔係裸女貼圖區 係美女貼圖區交流站
路人甲我恭喜你發財~~

評分次數

恭祝各位金雞報曉時轉三陽迎喜氣
紅梅競放花開五福慶豐年

評分次數

你的圖...  我以為我看到咸書...

Pedestrian_A 發表於 2017-1-27 03:55 PM
我認識的路人甲人好開通 冇咁封建保守嘅喎我唔覺得張圖像咸書囉 你的思想唔好像大馬的回教封建政棍 D政棍說女人不能穿裙不能穿冇袖衣衫否则就像拍情色片 畀人非礼係咎由自取
路大哥晚上好,BB年三十, 初一都要返工,預
https://ss1.bdstatic.com/70cFuXSh_Q1YnxGkpoWK1HF6hhy/it/u=749729360,1984749867&fm=23&gp=0.jpg 祝除夕大吉大利、財源廣進、邁入雞年!https://ss1.bdstatic.com/70cF ...
mnb1123 發表於 2017-1-27 01:59 PM
BB真勤力 祝BB 四季進財 步步高升 龍馬精神
早日找到BB女成雙成對
路人甲整張臺妹同你拜年

恭祝 路人甲 身体健康~ 萬事如意~
抓幾隻瑞狮同你拜個年先~~

評分次數

恭祝各位開年大吉大利 年頭好到年尾~~

評分次數

路人甲乜你咁大手笔呀?
多謝喎
路人甲.....

路人甲講緊你呀
賤人甲~~
口癢找你磨牙先
賤人0208口癢我找牙醫幫他拔所有牙齒

Pedestrian_A 發表於 2017-2-28 04:36 PM
好明显相中個仁兄!唔係亞洲人 你點错相啦