返回列表 回復 發帖
發哥週日快樂,火燒旺地
mnb1123 發表於 2017-3-19 02:31 PM
BB周末快樂  火烧旺地 越烧越旺!
路人甲祝你生日快樂!~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

你整日祝人地生育快樂?你幾時 生育快樂啊?
生日紅包好彩不是30人來!
di0208
3 秒前TVB 20170330 元
積分轉出mnb112316 秒前TVB 20170330 元
積分轉出free2penny35 秒前TVB 20170330 元
積分轉出
Pedestrian_A 發表於 2017-4-1 03:41 PM
唔多謝路人甲 生日紅包~~除非路人甲肯生育先
生日紅包好彩不是30人來!
di0208
3 秒前TVB 20170330 元
積分轉出mnb112316 秒前TVB 20170330 元
積分轉出free2penny35 秒前TVB 20170330 元
積分轉出
Pedestrian_A 發表於 2017-4-1 03:41 PM
你想30個人同你興生辰咩?你係咪想再派先?係我幫你叫30個人入嚟
0208甘夜啊
lhy92725 發表於 2017-4-1 11:59 PM
貓係灰姑娘~~
我只能在製作過程出力
Pedestrian_A 發表於 2017-4-2 08:13 AM
要一男一女同意先可以成事老天唔公平啊 女嘅辛苦十個月 男嘅要辛苦十幾年養育
我想30個人同你興慶祝清明!
Pedestrian_A 發表於 2017-4-2 08:14 AM
清明等于係阿飄嘅中秋?
路人甲想成為阿飄後可以有好多人同你慶祝清明?
靈異的事大多夜晚發生
Pedestrian_A 發表於 2017-4-2 08:18 AM
路人甲成為阿飄後 喜欢太多事在夜晚發生?
阿飄系邊個黎架
lhy92725 發表於 2017-4-2 06:11 PM
阿飄是谁間路人甲 貓都有可能係阿飄?
點會啊,貓唔會飄
lhy92725 發表於 2017-4-2 09:16 PM
忘了貓有九條命? 用完九條命 何止識飄 仲可以隱形穿墙過壁?仲可以拍路人甲後尾枕?
0208成為阿飄後有好多children and grand children同你慶祝清明
Pedestrian_A 發表於 2017-4-3 08:04 AM
路人甲好想 慶祝清明嘉年華 邀請好多 好兄弟 好子妹 參加
0208太多事喜欢夜晚阿飄 ghost story

Pedestrian_A 發表於 2017-4-3 08:07 AM
路人甲的屋 風涼水冷 陰陰沈沈 唔維修 傳出很多鬼故事?
阿飄

Pedestrian_A 發表於 2017-4-3 08:09 AM
阿飄係好可愛架?阿飄係咁既样?
https://writecantonese8.files.wordpress.com/2014/02/cantoneseproverbs3.jpg?w=6160208拍貓貓後尾枕
Pedestrian_A 發表於 2017-4-3 08:11 AM
好明显圖果個畀拍係人 唔係貓