返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
公仔箱論壇4 L# y7 t: O5 D. ]* l! }- w5 D
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
9 `+ J, M9 G0 N+ Hwww1.tvboxnow.com噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?
; n+ E+ H/ O3 \6 r' d" @+ `公仔箱論壇2951020
' @7 h+ y. j# v2 A5 F2951021TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  s; u8 u8 o% k, o
2951022 ...
* O) |) C' _- A$ J4 f- i" rwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P2 H9 N3 Q( x4 H) C; n" z
冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
5 j: u% W7 s& E* O: nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
$ N6 V* j! d1 t* i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
www1.tvboxnow.com- h& S% }+ a- b& ]
仲有心穎BB阿大佬
公仔箱論壇& j5 ~* j6 M8 a8 k0 @
# m% `" I+ f  p; I$ ?8 N' f咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
/ m# o, q8 |3 S公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
3 R6 h2 T( a: m# Btvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰公仔箱論壇  u( k( S7 c1 P

& ^7 {$ a4 f! y9 M% i& _14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]
! H5 ^& j, q& S/ k9 J8 }& w1 f; Utvb now,tvbnow,bttvb啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
$ h  V1 M: X* K9 C9 bwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇3 Y( q+ p3 C- x% E# v9 j( F
呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...tvb now,tvbnow,bttvb$ A7 _5 @3 L$ R' C, t% x) a+ [
leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
( R# f6 P* o% oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
; d$ M4 T& p4 E. X金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- z3 t7 A0 \& t. {
金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
www1.tvboxnow.com9 i- c# @( p/ ^- P0 Y! {
' }4 D( E2 l0 ]
話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑tvb now,tvbnow,bttvb8 X: `  r- d. \+ R
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% @. O1 f) h" g( P
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
7 ~9 E+ M$ ?7 R
( o8 J7 o! e+ L1 m
唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
3 d( g/ b, o0 O' ]" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2961768
* L/ K; G0 k( k" z0 ~) |tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
+ B; W; I  m7 t, g% p1 i: R% L5 N- e1 {公仔箱論壇肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

4 n& }* Q% |" d公仔箱論壇公仔箱論壇% @- ^4 Q. }: s5 T
我都好鍾意佢地四個女仔. |6 {$ c7 `9 N% o
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
公仔箱論壇% [: b6 R1 G8 F) k
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
# E' {$ T% V" ~tvb now,tvbnow,bttvb5 a$ u8 G9 w: h( H0 l
% i/ f' ~7 Y9 B. Ywww1.tvboxnow.com
' m5 L, [1 J3 Z5 e0 G9 [公仔箱論壇不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀tvb now,tvbnow,bttvb1 G0 O7 x$ h/ z4 ~( Q3 g- [6 c
大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
; w6 \; ~/ P! R6 L- w% @" m
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
8 B0 s, i& |4 d' Y: v2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 A0 ]7 r0 F0 h* Y- {

' `- J# v' d3 X" [* X( b公仔箱論壇咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒