返回列表 回復 發帖
水晶週日愉快
萬聖節快樂!!
名單
hungyu ---- 4
pknoface ---- 6
lhy92725  ---- 91
yxx01 ---- 85
free2penny ---- 86
Pedestrian_A ---- 40
lckiong ---- 1
jeffryngo --147
mnb1123 --- 4

chan200308 --- 6

BeiDouChef -- ...
satoshi23 發表於 2015-11-1 10:44 AM
多謝水晶萬聖節糖金
bb吾使派糖啊
lhy92725 發表於 2015-11-1 01:12 PM
派咗啦,今晚又風又雨少咗D人來按鐘攞糖
呢度有糖收哦
lhy92725 發表於 2015-11-1 01:15 PM
猫姐瞓醒啦
甘D細路無甘好玩咯
要吾要在門外擺D裝飾啊
lhy92725 發表於 2015-11-1 01:19 PM
開着門口燈加D南瓜燈就算阿,派完熄燈就唔會有人來按鐘、有D人裝飾得好恐怖,好有心思
肚餓呀,要去搵野食
lhy92725 發表於 2015-11-1 01:20 PM
去隔離打個招呼都差唔多要瞓啦
mnb晚安、我這裡一樣、風水齐来、得十幾個、少很多、
hungyu 發表於 2015-11-1 01:26 PM
随意兄晚安,今晚多咗個鐘瞓覺

評分次數

mnb晚安  88
hungyu 發表於 2015-11-1 01:39 PM
随意兄
can you play fireworks in portland?
i went out playing fireworks instead
Pedestrian_A 發表於 2015-11-1 03:29 PM
You can only play with fireworks in Portland on July 4th. However, it's illegal to play with those fireworks that blast into the sky.
原來BB有慶祝萬聖節, 巧玩嗎
jeffryngo 發表於 2015-11-2 03:45 AM
應下節派糖,睇D鬼仔鬼妹扮鬼扮馬來攞糖都幾得意
水晶食晏未,大厨送午餐哦
都是鬼仔鬼妹玩多嗎?
BB住果頭無咩唐人吧?
lhy92725 發表於 2015-11-2 01:56 PM
鬼仔鬼妹多。唐人得一千O1家,以前蘇聯人多,後來供唔起,D屋俾銀行收返,現乘番1家
300 至 350頁 每位入黎既朋友 再派
每位 TVB  3000000
350 頁之後派
satoshi23 發表於 2015-11-1 04:55 PM
支搽

6 秒前TVB 100000000 元積分轉出

評分次數

鹅都要糖
yxx01 發表於 2015-11-2 02:37 PM

trick or treat 羊叔叔都要派糖俾BB
支搽

6 秒前TVB 100000000 元積分轉出
mnb1123 發表於 2015-11-2 02:50 PM
時間支出收入操作
satoshi2330 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出

好少轉賑,唔知有冇轉出,請查收