返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下公仔箱論壇! S9 s" ~! H0 G0 }5 ?

; C1 C! m) T0 j2 O# C" N" utvb now,tvbnow,bttvb無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
2 W0 _) D% n: L0 c# q公仔箱論壇$ Y4 I7 ?" D4 l6 D% I/ s& G
P.S. 繫起牀果陣影嘅
7 }& \+ [$ _3 b6 Xwww1.tvboxnow.com. V% R+ }) }% O8 O& Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks+ d7 P1 X# o4 `: o' U
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
6 l* S5 G% L7 n* h+ b( c1 j8 ~/ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呀 我上次飲茶終於見到真人
7 N/ Y& V0 _1 g0 I' I2 T" o0 DCAMERA 係邊買同幾錢呀?
8 y9 g& O& h% f3 i/ b! v0 k- w5555555555555。。。妳5同我講?公仔箱論壇* k8 A4 I0 j, M" ]
妳繫星期幾去加? 公仔箱論壇. h3 v4 z4 ^3 N* c
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  r" U& A7 w& l3 f4 W* `! G$ B2 J/ I
$ {" \3 a5 ~4 q0 j$ o- U
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
" L. ]2 E+ _# r! E) h' L6 C公仔箱論壇2 @1 u; E& j' b6 A; \* L
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
4 A5 g/ U( p+ n' I% o: D4 Ttvb now,tvbnow,bttvb
+ }. @0 b5 [- M7 l咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?www1.tvboxnow.com% A# c$ ~$ P$ ~6 V/ F$ {

0 g& x+ {% J! P' T5 c如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
公仔箱論壇* {7 h6 `5 R& T" Z2 J

; w5 l2 l; q/ X& j0 G9 zwww1.tvboxnow.com" O$ @% K* F; ]" ^% b
無啊~ 我呢部唔可以減價~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 T, `) |, Y" }3 f% R9 k
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
- W- J. K3 S+ T6 I- |8 Y& B5 D, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. c7 B7 A/ h4 i+ _: \# y5 G, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝8 q  w% P+ y  I( Q& e4 o
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表 公仔箱論壇1 \8 q0 s) P- O# Y. J
好令女呀...% _, x/ x  v* b" B- h. C8 c
你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
9 |2 l" d: _0 X6 x5 Y2 f

, M1 r* v7 |2 v* o: }: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. }. p, t7 A6 [* P  z1 D
繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 # n" ]0 c% |% U- S, @, i2 E
果然喺天生麗質8 E8 e5 f( X# [6 Y( Y9 N
唔喺浪得虛名
. X: ]" P8 Z3 e; D( U# D
% y& [, |( \* L
) a" B8 l' G: ~+ Z4 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb# f1 t" ~( U! w
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 ) h5 v, r5 m9 S: X  i7 u
新個兩張好純=3=哈哈
5 h( C& A' E. H4 {5 Xwww1.tvboxnow.com
$ m/ S4 g* C$ X9 D; Otvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 h7 b/ Y: B7 B, s6 k7 T8 y
好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
. L% D: r& v+ u' u=0=純多d公仔箱論壇6 G9 B- Z8 B/ D1 w5 s1 O7 Z/ L; K
hahahaha4 c, k1 N* B" V. u8 _: `9 p
咁樣會仲好睇@@
tvb now,tvbnow,bttvb4 A( [0 |" `: Z  n9 Q3 B
tvb now,tvbnow,bttvb, i+ K' k7 h0 ^2 h  M+ ^

, ^9 X6 {* N% C' @甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的