返回列表 回復 發帖

搜集意见

搜集意见
开咗 TVBNOW估波游戏都有一段日子,

都唔记得问下 大家钟意边类型嘅 游戏??

大家有意见不妨直言 小第必定详细参考,

因为 TVNBOW 係属于大家嘅!

希望大家玩得开心
原帖由 我系一督屎 於 2009-2-18 10:42 PM 發表
无么意见,jacksonkua兄开概都支持
多谢嗮 我兄
如果有任何需要改善嘅地方
希望可以多加提点。
祝你赢多D+估中波澹!
多谢嗮 ckw4737, jerecho, jkspace 兄的留言。

另外 steve兄提议唔驶估"上半场",
全场波澹就够。。。我都认为应该咁做,
除咗係D比较冷门的比赛就无可避免,
如果係英超,西甲,意甲三大联赛,
我都会尽量开D比较有"意思"嘅问题俾大家估估下。。

其他会员/球迷如果仲有意见 欢迎留言!
原帖由 hi_there 於 2009-2-21 03:07 PM 發表
我看都是这样了吧。
要不成还要3串1等那一类? 你会很累哦。。虚拟赌博那里有 。。
非常多谢你的意见!
其实并唔辛苦 最紧要大家开心
下星期开始我会每星期开至少[两场赛事]
如果有其中会员同时估中其中[两场赛事(以上)]
奖金将加倍。

比如话:

游戏1 - 100万游戏奖金
游戏2 - 100万游戏奖金
游戏3 - 100万游戏奖金

如果有会员同时估中[游戏1 + 游戏2]
游戏奖金 = [100万+100万]X 2 = 400万

如果有会员同时估中[游戏1 + 游戏2 + 游戏3]
游戏奖金 = [100万+100万+100万]X 3 = 900万

如此推类!

但必须係同一期嘅 游戏赛事![OPEN IN THE SAME WEEK]
哈哈。。。希望呢個星期有人可以估中2串1!
但难度的确非常之高!祝大家好运喇。。
原帖由 tshek 於 2009-2-25 02:23 AM 發表
其實串駛唔駛回帖時寫明要串,定係你見會員兩個帖都有回就自動串?

至於有意思嘅問題,有時可以搞笑小小,例如可以第一有效入球用身體邊個部份??話唔定嗰場佢用屎忽撞入呢。

又可以全日比賽有幾多個十二碼,唔係一場,係一日,一日 ...
TSHEK 兄 你好啊!
非常多谢你提供咁 宝贵的意见!
至于"串波"其实大家唔驶要"特别申明",
因为我每期 都会侅特定时间 公布赛果,
如果发觉有会员 同时估仲 两场或以上,
将自动 派彩"串彩" 俾你哋!
至于你其他的意见 我觉得 非常有趣,
呢個星期 啱啱开咗三场,
下一期我将会放你所 提供的题目!
非常多谢你啊。。。。
原帖由 tshek 於 2009-2-27 08:19 AM 發表
唔駛多謝,如果你真係開身體部份最好就分左腳,右腳,頭,或其他.....唔係嘅話全世界都會估腳
哈哈。。。多谢你的意见,
但只怕有时候我并唔能够肯定有机会睇某场赛事,
所以到时 可能要你哋帮手。。。
呢期三场赛事竟然冇人估中,
可能下一轮我开D难度冇咁高嘅游戏问题,
唔好意思 请大家莫见怪。。
原帖由 joshlier 於 2009-3-6 04:19 PM 發表
Except can guess the Match goals...who make goals...

i suggest open the guess question more widely, and collect point weekly!! who get the highest point in that week win the prize.

guess right 1 que ...
的确可行 但最大问题係如果做迈积分,
我本身就冇咁多时间。。。。。
如果有人肯帮手就好啦。。
原帖由 sang86 於 2009-3-6 06:02 PM 發表
  小弟也给些小意见。比喻每个星期 。。三大联赛估其中5场比赛的 赢,输或平波。 估中全部 才有奖金拿。 由jack兄 决定给大家去估哪几场波

example : 1 。 sunderland vs tottenham .. ...
哈哈。。你嘅提议唔错!
下星期可以实行。
希望到时多多支持!
原帖由 joshlier 於 2009-3-6 04:19 PM 發表
Questoon somthing like, 1. Who will be the bench player this week for Man Utd
                                  2. Which club get most high Score
                                  3. Who is the Man of the match between Liverpool VS Man Utd
呢個提议好好。。。
非常多谢 JOSHLIER兄 的意见!
至于[积分制]其实真係非常吸引,
但我就有D负担。。。。
因为依家每星期仲要搞 FANTASY 英超,西甲,
当中分别仲有 各人赛事 组合赛事。。。。
原帖由 joshlier 於 2009-3-6 11:20 PM 發表
haha..i understand one person handle too much is a lot burden!! since i oledy not be the Italy league "banzu"..so i think i can help geh@!!!

u arrange when u gonna start some new contest!!! :oni ...
OK!多谢嗮 Joshlier兄!
原帖由 schumi1kimi 於 2009-3-7 10:01 AM 發表
我比较倾向于只猜胜负发奖金,奖金少点就是了
多谢 KIMI兄的意见!
好快就要游戏啦。。
原帖由 kstan337 於 2009-3-19 10:22 PM 發表
AS LONG AS CAN PLAY / GUESS THE GAME I WILL SUPPORT
多谢陈生支持!
原帖由 tshek 於 2009-3-26 02:41 AM 發表
點解唔開本地波,聽晚南飛大戰
唔好意思 依家先见到你嘅提议!
呢個星期比较冇乜赛事 下星期肯定会开多D补偿!