返回列表 回復 發帖
貓醫好
多做運動身體好
果然系大富豪哦,不过庄家唔厚道咯
lhy92725 發表於 2016-10-11 01:23 PM
猫姐、唔好以咁讲、自己搅错、还比你係人情、唔还都係道理…
多做運動身體好
随意兄好! 其实高潮就可以有风使尽利,低潮果时一系走二系避。
大啦叭 發表於 2016-10-11 07:07 PM
啦叭兄 你好、tvb錢啫、玩下、冇咩所位啦、真赌時、你讲的嘢、我都識讲、但糸坐上张赌枱椅、就令外一回事了、经验之谈…
多做運動身體好
貓醫好
多做運動身體好
随意兄一定去过赌城玩过好几日,深有体会呢
lhy92725 發表於 2016-10-12 11:33 AM
貓姐 好、赌城真係去得唔少、想當年(話明係想當年)、打个电話去赌城酒店、訂二间房、就一家大細去赌城玩了、酒店范围内(唔理食咩飱、法国飱都好以)任食、比的小费就好己走人了、还比五百元us泥碼你赌、走時还比番机票錢你、你話爽唔爽呢(不过一定要赌够最底消费才有此享受)、如果输少少就當旅费啰、打和都當赢得唔少了、如果好彩赢咗就…哈哈(不过机会就少的)想當年…哈哈…想當年
多做運動身體好
随意兄好! 所以我唔敢睹,惊收唔到手遮
大啦叭 發表於 2016-10-12 06:13 PM
啦叭兄好、手头上有入路就唔怕赌、最紧要就係唔好借錢来赌就得了…
多做運動身體好
厚道呢架野就系人品咯
lhy92725 發表於 2016-10-12 09:31 PM
猫姐、人家写明你自已買错、全部照杀、冇得讲人个…
多做運動身體好
貓醫好
多做運動身體好
貓醫好
多做運動身體好
随意兄 晚上好!甘又系播,娱乐都要比入场费啦
大啦叭 發表於 2016-10-13 04:11 PM
啦叭兄好、有精力、有财力、就要早的去享受、好似我现在咁、几多都冇用、又唔带得去…
多做運動身體好
所以身体健康就系本钱
lhy92725 發表於 2016-10-14 11:23 AM
貓姐 説得对、一个人冇健康、咩都係得个睇下、讲下、全部都唔係你个…
多做運動身體好
随意兄好, 甘又唔系咯。当年孔明就摆下北斗大阵续命灯啦。徐庶仲改编成北斗续命功法添。
大啦叭 發表於 2016-10-14 06:07 PM
啦叭兄好、孔明又怎、唔係比个卒仔一脚搅死咗、所以及時行乐就冇错个…
多做運動身體好
貓醫返咗来、你好…
多做運動身體好
怎觧唔用abp呀!
多做運動身體好
随意兄好!其实搞清楚七星原理,就可以掌把握点样生啦。
大啦叭 發表於 2016-10-15 06:05 PM
啦叭兄、天文觀星都識、佩服…
多做運動身體好