返回列表 回復 發帖
貓醫好
多做運動身體好
即系全美都系赌博合法化的?
老虎机同真系赌大细,啤牌,我觉得都系有少少差别嘅
lhy92725 發表於 2016-10-22 04:36 PM
貓姐 唔系全美、系全加、叫做赌博合法化啦、不过美其名要分的錢出来做善事、这边的老人家最喜欢玩老虎机、一早就到好过日…
多做運動身體好
老歌星仲有吸引力么?
其实多唔多华人去赌场
lhy92725 發表於 2016-10-22 04:42 PM
全世界的赌场都系甘多华人去啦…
多做運動身體好
我都曾經聽過澳門賭場送叉燒飯嘅
lhy92725 發表於 2016-10-22 09:49 PM
澳門賭場送叉燒飯又係想當年啦、何生年代…
多做運動身體好
随意兄好!华人歌手都有过黎揾银,唱Club 都有。D club 好多时外发包厨房餐厅,用平价餐吸引D食客打老虎。
大啦叭 發表於 2016-10-22 06:49 PM
啦叭兄 好、这边的赌場、如果你系好客、當你系皇帝一样、老虎客就比个咭你、去够次就送一次飱比你食…
多做運動身體好
随意兄好!华人歌手都有过黎揾银,唱Club 都有。D club 好多时外发包厨房餐厅,用平价餐吸引D食客打老虎。
大啦叭 發表於 2016-10-22 06:49 PM
啦叭兄 好、这边的赌場、如果你系好客、當你系皇帝一样、老虎客就比个咭你、去够次就送一次飱比你食…
多做運動身體好
貓醫生 晚上好
多做運動身體好
好客嘅意思即系你放低成幅身家系度果只啊
lhy92725 發表於 2016-10-23 02:29 PM
貓姐 又唔係咁讲、你有本事、赢多多都得…
多做運動身體好
除佐正牌睹之外,私下都有开睹。不过抓唔抓到又系另一回事。
大啦叭 發表於 2016-10-23 06:13 PM
啦叭兄 这边的外围、多数都係買下馬和波啫、其它就少的啰…
多做運動身體好
貓醫 晚上好
多做運動身體好
有监控架,你赢得太多,会请你倾几句然后请你走嘅哦,我睇电视系甘嘅
lhy92725 發表於 2016-10-24 10:29 AM
貓姐 你都話睇电视啦、如果你係正當甘赢、冇人話唔比个…
多做運動身體好
随意兄晚上好! 越南阜就有六合彩外围。睹马每个Club 都有,点会有市场啊?麻仔果D 抽下水都有人开咯。
大啦叭 發表於 2016-10-24 05:53 PM
啦叭兄、六合彩都外围、甘多錢、中咗去品度收、这边也很多人去堂所会馆打麻雀、抄果此少水、帮下水火电啫…
多做運動身體好
随意兄晚上好! 甘又系,六合彩中尾奖系百分一,外围可能高D挂。
大啦叭 發表於 2016-10-25 06:37 PM
啦叭兄 你好、现在齋讲啫、都唔赌啰…
多做運動身體好
貓醫生 晚上好
多做運動身體好
得闲无事入去玩两手,睇下表演都唔错嘅
lhy92725 發表於 2016-10-26 10:37 AM
貓姐、唔好搅呢的嘢啰、入得去就唔系玩二手咁讲了…
多做運動身體好