返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-6-29 04:35 PM 發表
剛剛起身入嚟坐下先:onion05:
cammy妹你好呀 。。。看到你我的血压又高啦。。:onion10: :onion10: :onion10: 。
CAT妹:onion10: ,短片大王 ,少林TURBO 。。大家晚上好呀
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:28 PM 發表

查实我好老架喇.......
TURBO兄 大致上应该有8张上下。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-29 11:32 PM 發表
canz兄你好!入黎你呢度吹下水。。哈哈
欢迎光临呀 ,兄弟帮什么都没有,只是靓女多而已 。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:31 PM 發表

几时又变左TURBO架???
HAHA..TURBO型地。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:32 PM 發表

HI~ CANZ85 你好~ 
你好呀 。。。多多指教呀 。。。本人今年2张几。。。脸大概跟八两金不相伯仲。。。单身。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-29 11:40 PM 發表
几时介绍靓女俾我认识。。
有呀 。。现在就有只靓野猫啦
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:37 PM 發表

@@ 八張?? 好喎,有矛錢架,有就發囉,溝佢一陣就瓜,D錢咪係我架囉~ 哈哈~~ 
哈哈哈,你这样就对了 。。。 TURBO哥什么都没有,就是有钱 。。。。他专在少林收陀地
原帖由 toyo88 於 2008-6-29 11:47 PM 發表

噢.....果D人紧系热血上脑,无地方出火......
哈哈。。。这些东西我担保不会发生在turbo哥身上。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 11:46 PM 發表

咁我淨要你身上果八兩金,唔要個臉得唔得呀~ 哈哈~~ 
八两金你都不放过。。。。 。。。。。。这次又有睡街:sleeps:
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 11:55 PM 發表
真架, 有D火爆既人, 都唔关事, 好似踩到条尾咁! :onion14:
CCK兄 。。。来得刚刚好呀 。。。又是时间换班啦 。。
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-29 11:57 PM 發表

近排5洗做忍者.
卡卡兄 ,终于都浦头啦
赌鬼king ,靓野猫:onion10: 好呀 。。。。^^
原帖由 kingworld 於 2008-7-1 01:14 AM 發表

利记
赌鬼king 在这里骗猫粮呀 。。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-1 01:16 AM 發表

hi~ canz85 你好~ 

靓野猫 <<< 是指我嗎?? 為何有個<野>字架?? 
不要误会呀
意思是指:野猫也那么靓 =猫中吉品 。。。。。。