返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2008-7-16 12:14 AM 發表

唔好咁啦
比機會你 save money 咋~~
thanks ...
咁早 有冇人?
咁早真係冇人呢
有冇人玩緊開口中?

澳少年遭斬頭 被當保齡球玩

澳洲一名17歲少年遭人刺了133刀殺死後,頭顱被鋸下,之後更被當作保齡球及玩偶般玩弄。

這宗駭人聽聞的兇殺案現正在布里斯班的法庭開審。2005年3月29日,24歲青年瓊斯和28歲的拉夫安在家中飲酒後,跟17歲的謝潑德爭執,瓊斯先用腳重踏謝潑德,之後拉夫安再用刀殺死他。

檢察官梅雷迪特說﹕「屍體被人用野蠻方式對待。受害人頭部被砍下……看來似為追求刺激而殺人。」他表示,多名證人均說聽到拉夫安和瓊斯自誇殺人的經過,以及砍下受害人的頭後將它當作保齡球及「玩偶」般玩耍的過程。

梅雷迪特說,拉夫安和瓊斯都互相指摘對方才是殺人兇手,但他表示,兩人都有相同責任。他同時說,這種野蠻的殺人行徑似乎並沒有特殊動機,看來是因酒精而起。
已經 2 日冇人 我放棄喇 !
原帖由 kingworld 於 2008-7-17 11:25 PM 發表
沟女就沟女啦 晤晒藉口多多架
小心吾好亂講野
原帖由 shiucho123180 於 2008-7-18 12:20 AM 發表

HI dororo
都唔係人人可以玩。
有 d 咁既事? vip 先可以玩?
原帖由 kingworld 於 2008-7-18 12:17 AM 發表

你驚我亂甘講野嚇親人啊?
哈哈
原帖由 kingworld 於 2008-7-18 09:41 PM 發表
俾我講中le
冇wo 你講咩?
原帖由 kingworld 於 2008-7-18 10:05 PM 發表
你今年幾歲啊?
你幾大? 我實大過你 你問過我喇
原帖由 kingworld 於 2008-7-18 11:25 PM 發表
你有幾大先 我過多幾年就人到中年lo
自己都吾肯講 ...
原帖由 andone 於 2008-7-24 11:15 AM 發表
Hi, Long time no see everybody :p

Wonder if anyone would remember me
I almost dont recognize it
as the thread has gone way done in the 2nd page ...

No one BLOW WATER here for days !?
Really cant ima ...
仲識返黎咩