返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-4-29 03:20 PM 發表

咁就无办法啦。。。。。。。。。
有没甘惨啊????
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 vwwo 於 2009-4-29 03:27 PM 發表

真系好惨,因为食药要去训,所以都推唔到股。。。。。。。。。。。。。。
你安心去休息啦, 最多今日我保证一定推你只股到涨停...
原帖由 jnc3688 於 2009-4-29 03:30 PM 發表

我唔会搞嘢
我会玩野
你要就日日推咯
你幸苦还是我辛苦
当我看到你只股一日一日减价, 再辛苦都值得的.....
原帖由 allex84 於 2009-4-29 03:39 PM 發表

靓姐的股像我这种贫民是永远都买不起的了
之前靓姐的股票便宜的时候没人要jer....
原帖由 jnc3688 於 2009-4-29 03:37 PM 發表

我只股一日一日减价
你的身价跟住减价
同你一起死....
原帖由 nbylim 於 2009-4-29 03:34 PM 發表
28。37% 了 !
我停手了....俾你最后一击.....
原帖由 jnc3688 於 2009-4-29 03:51 PM 發表
之后你要晒
都扫咗好多 ...不过之后在推股的时候俾人抢咗一大半...
原帖由 jnc3688 於 2009-4-29 03:51 PM 發表
你好恨揽住一起死
都是你教导有方jer...
nby & ngls, 你们的我又买埋一份.....

原帖由 nbylim 於 2009-4-29 05:36 PM 發表

是涡!你只有3000 罢了,今晚记得抢啊!
好累...想睡觉....
各位兄弟姐妹, 祝大家"劳动节快乐"
原帖由 jerecho 於 2009-5-1 12:49 AM 發表
大家劳动节好~!
jerecho, 你每晚都甘乖来讲晚安才去睡觉啊???
原帖由 nicnic1161 於 2009-5-1 12:47 AM 發表

3S,你好
1161你好....我要闪了....再见....
原帖由 cammy8080 於 2009-5-1 05:08 AM 發表

think what??? we ar nothing la
I know it, I see it.....
原帖由 cammy8080 於 2009-5-1 05:34 AM 發表

我都好耐無见你....一樣miss uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ar
会俾好多人嫉妒的.....