返回列表 回復 發帖
Bye bye 靓姐, good night....sweet dream...
原帖由 vwwo 於 2009-2-14 03:49 AM 發表

真系唔好意思,你一黎我就走!!
听日再吹过啦!!!
OK, no problem....chat next time...
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 10:11 AM 發表
各位兄弟姐妹早晨
你真是有心,每天天早上一定路过说早晨....
甘下次应该改口叫各位蛇王早晨....
这里将"蛇"变成口头禅了, 蛇兄,蛇姐,蛇王...乜蛇都有...
原帖由 假書僮 於 2009-2-16 02:58 PM 發表
My facebook a/c is [email protected]
假兄, 想ADD你在FACEBOOK, 但是找不到你...

"There are no results for [email protected]. Make sure all words are spelled correctly."

点解呢????
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:27 PM 發表

蛇兄你好
各位蛇兄蛇弟好....你都快快转名, 唔可以叫猫猫了, 要叫蛇蛇....
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:28 PM 發表

沒有給你 good bye kiss 該打
靓姐, 假兄有叫声HONEY, 甘你咪原谅他咯, GOODBYE KISS 下次叫他补番数...
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:32 PM 發表

貓蛇蛇, 新品牌
蛇猫猫好听点.....就甘话啦...
原帖由 dranimals 於 2009-2-16 03:37 PM 發表
he he, you guys are all snake ar
你一入来都算是蛇王一族了....欢迎加入....改名 --> dranimalSNAKE
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-16 03:31 PM 發表

我的 Facebook account :  [email protected]

I has created a Group call TVBoxNow in Facebook
              欢迎各位兄弟姐妹加入

哈哈!新加入,不会用,还 ...
Group 名叫咩???
原帖由 vwwo 於 2009-2-16 03:47 PM 發表

都话咗唔系要呢样野囖。。。。。。。。。。
Sorry, 没办法, 网络速度太慢了, 加上打字也慢, 回复完后, 故事情节已经去到无雷公甘远了....
原帖由 CC517 於 2009-2-16 03:55 PM 發表

講下都比人打架, 都係閃開先
所谓骂一骂,生生性性; 打一打,快高长大....
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 04:11 PM 發表

好有经验甘喔
突然间水静河飞.....全部蛇家一族去晒边????
原帖由 vwwo 於 2009-2-16 04:20 PM 發表

今日真系好鬼慢。。。。。。。。。。。
何止今日, 我日日都甘慢, 真是投诉无门