返回列表 回復 發帖
不如 2+ 分$$ 啦

分家 分家 分家 分家
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
過河濕腳
神係你,鬼又係你...
zzleezz 發表於 2013-4-18 11:01 PM
有家變 鮮有 Jack So
我大把貨,加上同好多超級富豪有交情,你同我定喎
huhut6432gj 發表於 2013-4-19 11:53 AM
2+ d 富豪最窮係我
你恨5到+ la..

好運刀不如好命
超級富豪喎....................

我無計算你和我在內的
huhut6432gj 發表於 2013-4-20 07:13 AM
隐形富豪
可惜无几多人估中,你地太高估巴塞了!
mysteryray 發表於 2013-4-24 06:56 AM
我刀估巴塞可以入2球
阿彌陀佛 ,巴塞進攻方式太多花巧而拜仁嘅快速直接攻擊,
令到巴塞後防成日出現漏洞, 你地睇返角球數字就知道. 而防守角球巴塞真係弱 !
chan200308 發表於 2013-4-24 01:47 PM
又唔可以咁講嘅 ... 巴塞毛球入... 有幾場
900/14 = $64
900亿除14人,每人64亿。。。。。还有几场,下场再用卡,可能会有好运呢!
mysteryray 發表於 2013-4-26 10:27 AM
64亿  你就想
派開彩 1亿=8个零
900亿 = 10个零
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽 第11回

1:05月01日02:45 皇家馬德里 vs 多蒙特
估波膽: 皇家馬德里 5:0
2:05月02日02:45 巴塞隆拿 vs 拜仁慕尼黑
估波膽: 巴塞隆拿 5:1
你老哥支持多蒙特.....        毛冲凸
哇!JN版去尽!
mysteryray 發表於 2013-4-29 08:30 AM
人人為我 我為人人
我今晚支持皇馬
chan200308 發表於 2013-4-30 11:59 AM
你支持皇馬出5到線   都叫支持皇馬