返回列表 回復 發帖
富家豪族之足球貼士

今天的贴士出咗啦

打小一陣怪物

大家快d去投注啦

原帖由 stephenhor 於 2008-11-24 02:35 PM 發表
您的精神感動了無心,在無心一陣......,對方翹了!

新的
STEPHEN兄:
                  你都幾奸喎.....我打左好幾晚,已經追近你,但我無打一個下午,你又已經拋離我啦,你叫我點追呢?
成員名字寵物名稱寵物幣存款轉生/級別組隊狀態職業
jjj9930【对某些人还在失望】466113444594015轉/840級大法師
cas.cas惡化球(獸人系)212371308913轉/477級大法師
stephenhor富族魔法師9473625398336913轉/473級大法師
須然遲咗D...

寵物狀態欄
寵物名字:惡化球(獸人系)
寵物級別:13轉477級
寵物性別:雌
寵物屬性:木
忠誠度:100 死忠
善惡值:65535 (渾沌)
狀 態:生存
迴避率:0%
掉寶率:274
炎天使劍武器攻擊:+4500 MP:+6500 智慧:+650
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: 8轉/350級 最高 99 轉

回應 stephenhor 第 1640 篇文章

唔緊要,我會密切留意家族會有咩獎賞比我地架啦~
我會繼續努力支持你架啦~

雖然今次我拎唔到獎金,下次我會比心機架啦~

原帖由 junli1421 於 2008-11-27 07:14 PM 發表
現在有三個人回復了,再等兩個,才派禮物

1.jjj9930
2.hi_there
3.kingshepherd
4.
5.
派禮物???
  你已經成為我追嘅目標啦 junli1421

我嘅外號叫貴利王,我會追住你唔放

今日開始如想投注請到新post

富家豪族十二月份之足球贴士

http://www.tvbnow.com/thread-534012-1-1.html

唉,我已經有差唔多兩日入唔到寵物區啦(=.=)
唉,點解入唔到去寵物架~
富家豪族之足球贴士

今日tips出左啦

跟住報告一下...

寵物狀態欄
寵物名字:惡化球(獸人系)
寵物級別:13轉618級
寵物性別:雌
寵物屬性:木
忠誠度:100 死忠
善惡值:65535 (渾沌)
狀 態:生存
迴避率:0%
掉寶率:303

果然好難升級
唉...睇唻我响呢度都唔係幾受歡迎架啦,我都係唔會再唻啦~我遲d會還返哂d裝備比家族...
咁多位真係唔好意思,希望可以原諒我之前嘅決定...
原帖由 pizza999 於 2008-12-15 10:26 AM 發表
路過  ...     拿新年大红包      
拿新年大红包?????
誰派利是呀.....
原帖由 hahakl 於 2008-12-14 10:39 PM 發表

吓死我了,没事就好,不用道歉的。
要咁多位擔心真係唔好意思...