返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-12-21 05:48 PM 發表

每天都在后面等我 ,要就超越我
只是時間的問題
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 我系一督屎 於 2008-12-21 05:57 PM 發表

吾好睇小king兄概实力  
我地一起爬他頭
原帖由 wlt1110 於 2008-12-21 10:21 PM 發表

剩下没有多少时间喔,!!
晤夠時間 條氣晤順啊竟然你排我頭

原帖由 wlt1110 於 2008-12-21 10:23 PM 發表

无任欢迎
我等下一期先

原帖由 wlt1110 於 2008-12-22 09:21 PM 發表

过奖啦,多谢幸运女神眷顾!!
無天理啊 串友都可以排第1
原帖由 wlt1110 於 2008-12-23 12:22 AM 發表

哈哈,吃不到的葡萄是酸的!!!
今期俾你威住先
原帖由 wlt1110 於 2008-12-23 09:58 AM 發表

那多谢你承认啦!!
又上升一位喇
原帖由 wlt1110 於 2008-12-23 10:30 PM 發表

恭喜你,都话你一定可以升上来的啦。。。。。
1wlt111010691133-6448.5 % 436.72 (-387.45) 100 (8388607) 31173800 2qqbubu70657113555.3 % 413.53 (-77.04) 97 (8388607) 25476200 3kingworld1 ...
最衰呢幾日都無咩球賽 如有我一定爬你頭架
原帖由 wlt1110 於 2008-12-26 12:35 PM 發表
屈福特  vs 布里斯托城(+0.25)   2008-12-26  20:00:00 屈福特勝 (-) 200000 屈福特 讓 平手/半球 修改
   屈福特  vs 布里斯托城  2008-12-26  20:00:00 屈福特勝 (2:1) 200000  修改
   史篤城  vs 曼聯  2008-12 ...
慢慢逼近你喇
1wlt111010901169-7948.3 % 438.65 (-421.54) 100 (8388607) 27667800
2kingworld18141886-7249 % 466.18 (-505.79) 101 (8388607) 26680600
原帖由 wlt1110 於 2008-12-27 10:26 PM 發表

haha...算你好命,趁我不在,尽然让你反盘,不过你放心,我不会让你抢我的龙头宝座!!!
如果今晚爬晤到你頭明天一定會
原帖由 wlt1110 於 2008-12-28 02:19 AM 發表

其实果日我可以金盆洗手的。。。。。
早知就無乞丐
原帖由 wlt1110 於 2008-12-28 10:39 AM 發表
有没有搞错啊。。。苏超荷甲大输啊
ME TOO
原帖由 wlt1110 於 2008-12-28 07:16 PM 發表

真的有那么邪吗?
就让我今晚再试一下3千万大关咯。。。。
你想破3千萬
你龍頭位都坐晤穩嘍
名次用戶名稱贏得現金
1wlt111024943300
2kingworld23662900
3我系一督屎22695900
4qqbubu22224200
5~嘉~21838268
原帖由 wlt1110 於 2008-12-29 01:10 AM 發表

哈哈,龙头位其实一d都唔好坐,一直赢或者停止落注好没有瘾,所以随便落注,等你有机会爬头
一輸就話隨便落注
下次晤該你認真D落注
原帖由 wlt1110 於 2008-12-29 01:22 AM 發表

哈哈。。。英超我真是赢多输少,而英冠就输多赢少。。。。还不够认真啊?
你認真都會輸