返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 10:38 PM 發表

係la...日日都要上嚟...慣左:onion18:
哈哈哈!那欢迎你啊!:onion14:
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 11:26 PM 發表
咁你就要問下杰少啦, 因為可能係版主or高層推薦既, 唔係我自薦.

佢地開完大會, 係1月1日通知我, 嘩....比左個驚喜我呀!!我都唔知架!!
有这样的东西!这个我也不知道啊!我不是高版啊!:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 11:28 PM 發表

你就好la:019:

邊個推薦你架..?
下次我推荐你啦!不过要给$$$$的啊!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 11:37 PM 發表

係咪先...一言為定

話時話你又話支持我嘅...?都5見你
我都讲啦!支持你我一定会的请放心啦!
不过只是时间的问题!
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 11:37 PM 發表
依....版主有高低之分既咩??
有的啊!高级版主就是我的HEAD罗!
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 12:04 AM 發表

好的好的...

d人開始訓la...冇乜人
那我睡啦!拜拜!:sleeps: GOOD NIGHT!!
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 12:32 AM 發表
GOOD NIGHT!!:sleeps:
早安啊! everyone good morning..
is another brand new day... but today got no MU match....
just only got Arsenal match....:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 10:43 AM 發表
咩嚟架...?
聯賽定杯賽ar..?
Carling Cup ar... semi final first leg...
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 11:43 AM 發表
曼聯幾時有波睇ar...?

1分
MU have to until saturday la...vs Nescastle...in the EPL...
原帖由 crashersus 於 2008-1-9 02:49 PM 發表
要多D上来吹水先得....要慚人啦!!!
哈哈!那你就多多上来发言啦!
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 09:18 PM 發表
食完飯反嚟la
今天没有东西post啦!:onion31:
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 10:07 PM 發表

你話你沒有東西post..?定話我ar...?

我有ar...
哈哈哈!当然是讲你啦!
你有就好啦!记得多多去体育世界post啊!
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 10:30 PM 發表

我日日都有係mu區 post架la...

體育區今日post左10post la

等多2個鐘之後先再post...
哈哈哈!那就好啦!等你的贴啦!
原帖由 jim5655 於 2008-1-9 11:47 PM 發表
大家好! 最近比较忙,少左蒲头..大家吹D么?
你好啊!你来自哪里啊!:onion14:
原帖由 jim5655 於 2008-1-9 11:49 PM 發表
係吾係讲梗大屠殺呢?

我係新仔吾知会唔会被斩呢?
当然不会对整天上来的会员杀掉啦!