返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:40 AM 發表
今日曼联中场中路用的系anderson而不是状态一般的卡历克
朗尼则是伤愈复出与tevez拍档打箭头
中场则是giggs、anderson、夏格维斯、CR7
后防则是艾华、维迪、rio、brown
门将云达沙 ...
我觉得这样会好一点啊!
如果放Carrick的话,那就进攻球会比较少一点啦!
V15 中黄牌啦!好粗啊!:024:
真好彩啊!
FULHAM的前锋这样的球也不能进啊!
不能进也只少要给V1有一点东西做麻!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:44 AM 發表

速食面呢家野係睇波必备嫁啦
哈哈哈!原来是速食面!:onion31:
不过我看完还要去睡一个钟!才吃早餐啊!
半场完啦!还是1-0啊!:024:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:51 AM 發表
尽管拿唔到欧洲足球先生,但係CR的心情明显没受到太大影响
哈哈哈!那当然啦!我看他明年要拿麻!:014:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:54 AM 發表

出年拿唔拿到就要睇葡萄牙行得几远啦
刚刚睇返CR国脚原来系凌空抽射,靓波啦!
那粒真是个好球啊!
依我看葡萄牙只少能进到四强啊!:014:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:58 AM 發表
宜家播紧一Dgiggs的老片段
真係值得回味啊
想当年他真是个风之子啊!:014:
刚刚看到两位美女!:onion10:
O22 换 E3 啊!
不知道是不是injured 呢?
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:05 AM 發表
奥沙换咗艾华?
是啊!:014: :014:
不知道FULHAM的那个韩国人能不能上场呢!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:06 AM 發表

希望没伤啦,曼联左后位没合格的替补啊
那就是罗!Heinze走了,还有S27也伤了!
那好像没有左卫的替补啦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:08 AM 發表

要睇下佢地走唔走到好线啦
不过史高拿利接受葡萄牙后,葡萄牙进步好大
欧洲杯亚军,世界杯4强,今次估计4强仲係好大机会,但係如果唔能够带领葡萄牙走得更远,CR仲係好难拿到的
毕竟下年的评选准则,好大程度上戏睇欧洲杯的表 ...
那就是罗!不过我看到C7在葡萄牙的位置又不一样啦!
他会比较走前锋路线!
真是希望他们两个能进球啊!T32和R10啊!:024:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:15 AM 發表
呢球rio靓啊,一个对两个都可以弹返个波给自己队友
R5 也是一位很稳定的球员啊!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:14 AM 發表
CR投诉给人撞D
慢镜睇返,对方可能有用力,不过呢个波CR拿到的机会唔大,裁判吹得理由真係唔够咯
我看这个投诉比较难得点球啦!
R7又进球啦!easy goal....