返回列表 回復 發帖
496贴啦...
原帖由 洛仔 於 2008-1-13 11:35 PM 發表

難道你地有戀童辟
你盲喀...读多次啊......:024:
过500贴啦....
原帖由 HIDE 於 2008-1-13 11:41 PM 發表

哈哈  講清楚d嘛
誤會發生命案就唔好拉
边个插刀仔啊??? 尼度好似你一个比较"凶狠D"....楂枪喀...我地D头像都几和平喀...
原帖由 dtcrazy 於 2008-1-13 11:48 PM 發表
年底大家比较忙啊,岩考完试,多D时间上网
好啊...欢迎你啊....
各位...我走啦.....886.....早抖啦....
原帖由 HIDE 於 2008-1-14 12:05 AM 發表
good job bro...History maker....
原帖由 洛仔 於 2008-1-14 10:05 AM 發表
早晨:onion14:
whao...你甘早训醒啊???
原帖由 洛仔 於 2008-1-14 10:47 AM 發表
早睡早起身體好
不似你啊.......不过你都几早训喀....3-4am都叫早啦....
我真了解你.....

回復 #1682 洛仔 的帖子

good luck...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-14 05:54 PM 發表

祝你金榜题名啦!
日日有运行啦!:014:
我念就好难啦....都系叫拒去报考D做差佬啦...:onion10: :onion10:
原帖由 我系一督sorry 於 2008-1-14 09:40 PM 發表
列斯淪落到踢英甲,真悲哀。
不過今場睇好距
我都睇好LEEDS喀....尼对其实都几好喀...系D财政问题先降级J...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-15 11:42 AM 發表

是啦!下一季一定能升级的啊!:014:
一定啦...其实...我中2 LEED 多过曼联....:014: :014:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-15 12:53 PM 發表

你这个反骨仔:024:
尼D5叫反骨...LEEDS 系我头一队中2既英超球队...不过MU 既踢法,队员吸引左我...:onion10:

我玩CM...我都带LEEDS 喀...哈哈....:onion18: