返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-1-16 05:50 PM 發表

多谢你的关心啊! 我刚上来的时候也吓了一跳啊!
不过去跟高层了解了。一切都是误会啊!
我仲念住你卑废左...哈哈XDXDXDXD
原帖由 HIDE 於 2008-1-16 06:56 PM 發表
比人炒魷魚
有魷魚食...............
原帖由 HIDE 於 2008-1-16 07:19 PM 發表

依家唔係版主 管理唔到
加得分瓜....加D来啦!!! 5该...
原帖由 HIDE 於 2008-1-16 07:21 PM 發表

咩事加你分先  你暗殺到 godjockey 就加分比你.
因為佢謀左我同杰少個版主位
高兴啦...

我地有个shady仔...我帮叫拒去做D野...
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:25 PM 發表

who is shady仔..?
你自己张相啊.....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:28 PM 發表

o...haha
你甘 blur 喀...好采我都未投你做版主.....
原帖由 洛仔 於 2008-1-16 07:40 PM 發表

咁一樓叫慣eminem 架嘛

如果你講SLIM SHADY我都即刻明...:019:  
系啊...你去听果首歌....eminem只是唱 shady J....无slim喀....:onion10:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 08:10 AM 發表

这里有没有斑马迷----->祖雲達斯(JUVENTUS)
如果有的话快快现身啊!去http://www.tvbnow.com/forum-292-1.html 看看啦!
等着你们啊!
罗马喀....
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 11:48 AM 發表

咁都得...
当然5得啦...不过...去睇睇都OK 喀....
好闷啊....病左...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 05:08 PM 發表

那什么病啊!
普通伤风,感冒...
原帖由 gunden 於 2008-1-17 05:08 PM 發表
天氣冷了~~小心身體
多谢关心...
多谢甘多位关心.....我无事喀...仲掌到...
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:38 PM 發表

我都想申請做足球區版主...想問有冇邊區有空缺...?
有空位...不过无你份....哈哈.....
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:48 PM 發表

哈哈哈!那你就要选一个啦!:onion31:
杰少....点解无罗马喀??? 罗马假假地都排紧第二名啦....仲有啊...D历史背景都几厉害喀...又多球星...:024: