返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 02:26 AM 發表
5洗講到咁凝重嘅...

你投咩我都咁歡迎...
我先保留我果票啦...过年前我会去投卑你.依家观察住先....
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 06:01 PM 發表

一定一定

放工la太子爺
你摆多D心机落黎...我地实掌你喀......whao...你又知拒系太子爷??:014:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-6 01:10 AM 發表

要啊!收费电视啊!:019: 也几贵一下!:019:
一样啦...D马来人D生意...更系搵我地D华人D钱啦..
原帖由 ljw1982 於 2008-1-7 08:32 AM 發表
我又来灌水啦!
扣分啊!

我地系技术性灌水....
是啊...比较忙....但是还是会注意MU的新闻!!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-7 11:53 AM 發表
大家好!
这个冬季唔知曼联会入berbatov???
如果能是最好...不过如果不能.我希望他不要加入车仔队.
各位火焰帮. 曼联会员. VIP 们,

我好荣幸可以代表你地去参加 devil2007 (魔鬼天使) 搞即 " TVBNOW 聖誕新年有乜搞作之“聖誕新年歌改詞比賽”"

依家入左围, 请你地去尼度http://www.tvbnow.com/thread-242763-1-1.html投我一票.

请投25號一票.

多谢晒!:014:

其实你5一定要投卑我. 我本人觉得D入围作品都好有水准.请大家用心去欣赏所有参赛者既心血作品, 同多D参与TVBNOW每一个版主办的活动!

回復 #1040 wlt1110 的帖子

没有问题....我不介意!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-7 01:31 PM 發表
就算加入车仔,可能berbatov 上错车又或者是水货呢?
哈哈!!!
他不可能是水货啦..只是不知道车仔的grant会不会给他机会跟drogba, Shev, ballack, Kalou争位啦..
原帖由 wlt1110 於 2008-1-7 01:43 PM 發表
唔知道车仔会不会卖掉ballack 同 shev 来套现berbatov,就算车仔大把油钱?
ballack就不可能吧....shev也不值钱啦...

回復 #1052 洛仔 的帖子

点解甘无聊? 无返学啊??
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 05:34 PM 發表
今日冇堂,聽日都冇堂
你读紧么啊??
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 05:45 PM 發表
大學
酒店管理
有前途....
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:13 PM 發表

咁我而家去得5得 ...好心急
5好甘心急啦...慢慢黎...

仲有啊...你灌水还灌水啊...睇好D rules啊..5系一阵有卑人扣分! 形象又5好!
原帖由 洛仔 於 2008-1-7 06:15 PM 發表
武哥都係5千令分之嘛:019:  
细声D啦...我....我...我....