返回列表 回復 發帖
由4300頁開始到3月31號晚上11:59pm。每帖十萬。
(忘記講截止日期)
tvbkk123 發表於 2016-3-25 02:47
拎你十萬先
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
咁恐怖hide咗都見到
tvbkk123 發表於 2016-3-25 08:19
等錢洗
hide曾說過:
蓝海版
yxx01 發表於 2016-3-25 09:18
話說藍海去左邊?
hide曾說過:
高高B居然返黎
蓝海做灯做到消失佐
lhy92725 發表於 2016-3-26 15:23
貓爺, miss you so much
hide曾說過:
第日入黎搵CEO或者小强得架啦
lhy92725 發表於 2016-4-13 16:39
搵你得唔得?
hide曾說過:
高高B都系一閃而過咋
lhy92725 發表於 2016-4-13 22:13
太陽的後裔大結局都幾好睇
hide曾說過:
你面红
yxx01 發表於 2016-4-15 12:01
仲基OPPA
hide曾說過:
唔中意韩剧嘅慢节凑同哭哭啼啼
lhy92725 發表於 2016-4-15 12:44
呢套真係少有地唔拖劇情
hide曾說過:
點解我睇得哂
hide曾說過:
甘得闲搵黎睇下咯,好彩就唔系太长嘅
lhy92725 發表於 2016-4-15 12:53
我好少會想翻睇電視劇,求婚大作戰係第一套,太陽的後裔係第二套
hide曾說過:
你睇劇情定OPPA啊
yxx01 發表於 2016-4-15 12:54
兩樣都睇啦
hide曾說過:
16集,每集1个钟
yxx01 發表於 2016-4-15 12:55
一日煲得完
hide曾說過:
翻睇又翻睇
yxx01 發表於 2016-4-15 12:57
咁又無咁誇
hide曾說過:
我現在才知道你不是男人
Pedestrian_A 發表於 2016-4-15 13:17
我都唔知自己係男定女
hide曾說過:
放长假就得咯
我呢架一个月得两个周末咋
lhy92725 發表於 2016-4-15 13:04
十六個鐘就煲得哂,一日就夠
hide曾說過: