返回列表 回復 發帖
其實依家真係好方便,想當年睇外地劇,要買VCD,戀愛世紀,悠長假期,成500蚊一套,

依家裝個Apps,咩地方咩劇都有得睇,不過我都好佩服啲字幕組,無錢收都翻譯得咁快,厲害! ...
perfectman 發表於 2016-4-15 13:18
以前下載完燒碟係電視睇
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
唔睇...要粵語!
free2penny 發表於 2016-4-15 20:14
VIU播左四集粵語,你要慢慢等
hide曾說過:
最後利息結算日期: 2013-9-23 18:07
hide曾說過:
好肚餓添
hide曾說過:
食車仔麵

chan200308 發表於 2016-6-6 18:30
屋企就開飯
hide曾說過:
我要食車仔麵
chan200308 發表於 2016-6-6 18:41
你屋企附近無得買? 我屋企附近有幾檔
hide曾說過:
Made in China 會爆炸
hide曾說過:
高高B,今日咩日子甘错荡啊
lhy92725 發表於 2017-5-19 09:56
上來下載電影看
hide曾說過:
最近有咩电影值得看啊
lhy92725 發表於 2017-5-19 10:06
沒空去戲院看速度8和春嬌, 最近有空了已經沒有在上映
hide曾說過:
hide曾說過: