返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-26 11:38 PM 發表
亞婆去溝伯, 要好多日至返, 悶屎了.
做么爆我料...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
连妹..sweet ayam..假兄..拉拉..刘小姐..我不孤独..

我返黎啦..
原帖由 CC517 於 2008-7-27 10:33 AM 發表

早呀, 亞婆去阻街, 請你飲coke.

打广告...小心D...big bro会睇住既
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-7-27 04:17 PM 發表
好闷啊....
闷么啊...仲晕
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-7-27 04:23 PM 發表

闷到晕...
读书读到闷啊..
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:23 PM 發表
嘩, 亞婆卒之回來了, 很高興啊.

今次溝到幾多個.
提早返黎....

惊D猫屎无人清..
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:25 PM 發表

汔水啫, 又係廣告, 請你飲支, 順下氣啦.371902
有logo架.....广告啊...会扣分啊
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-7-27 04:27 PM 發表

你又知....甘有我心....我会...我会....
我无心架..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-7-27 04:29 PM 發表

cheh....
谁叫你show头发给我看啊...
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:30 PM 發表

你一千個放心, 干淨貓來嘛, 有圖為證.

骗我啊..明明只猫系黑色架
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:31 PM 發表

係真唔係.
你知啦....big bro讲咗会"kap"住我地个帖
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:32 PM 發表

令仔, 亞婆會另眼相看的啊.
点睇啊..净系几条头发
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-7-27 04:35 PM 發表

是你没有缘嘛...
无缘仲好啊..我惊 系猪8戒啊...
原帖由 CC517 於 2008-7-27 04:40 PM 發表

亞婆喜歡你, 佢個名叫亞婆, 其實是令女來的啊.

(亞婆, 這支廣告是免費的)
只猫做么讲出黎啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-7-27 04:42 PM 發表
MICKEY
cammy...